"ORDUMUZUN YANINDAYIZ"

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'ndan İDLİB ŞEHİTLERİ için başsağlığı mesajı;

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 09:00:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
336 okunma
Google News

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınlayan Başkan Cafer Esendemir, "Ordumuzun yanındayız" dedi.

 

Dün akşam saatlerinde İdlib'de gerçekleştirilen hain saldırıda 33 askerimizin şehit edilmesi, 32 askerimizin de yaralanmasına tepki gösteren ÇGC Yönetim Kurulu, bir başsağlığı mesajı yayınladı.

ÇGC Yönetim Kurulu adına mesaj yayınlayan Başkan Cafer Esendemir mesajında şu görüşleri paylaştı:

"İdlib'deki hava saldırısında 33 askerimizin şehit edilmesi 32 askerimizin de yaralandığı yönündeki haberlerle büyük üzüntü yaşıyoruz.

Şehitlerimizin ailelerinin acısını yürekten paylaşıyoruz. Şehit ailelerine ve ulusumuza sabır, hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allahtan rahbet, saldırıda yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Teröre karşı mücadele veren, sınırlarımızı sonsuza dek koruyacak olan Türkiye'nin saldırganlara hak ettiği dersi verebilecek güçte olduğunu tüm dünya gayet iyi biliyor. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti olarak Ordumuzun yanındayız. Kahraman Mehmetçiklerimize üstlendiği bu zor görevde üstün başarılar diliyoruz. Vatan ve milletini canından aziz bilen Kahraman Askerlerimizin kanları asla yerde kalmayacak.

Bu vesileyle hain saldırının faillerinin hak ettiği dersi alacağına inanıyor, tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, ulusumuza da başsağlığı diliyoruz."                                                                                                                                                       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.