Okulda ekol firma “Durak giyim”

Okulda ekol firma olabilmek için çalışmalarına devam eden Durak giyim sadece okul için” üretim yapan tek marka olabilme gayretini sürdürüyor.

Ekonomi Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 11:52:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
432 okunma
Google News

Adana başta olmak üzere  tüm okullara tam takım formalarını  1989 yılından bu güne  en iyi tasarımları hazırlayarak  farkını htiren ; okulda ekol firma olabilmek için çalışmalarını sürdüren Durak giyim kaliteli hizmetlerini sürdürüyor. Müşterilerine tüm ürünlerini kendi firmasında üreterek  rekabet yarattığı gözlenen  Durak Giyim ; Seyhan İlçesi Karasoku Mahallesi Alsaray İş Merkezi  karşısında Büyük postane civarında bulunuyor.  

“1989 YILINDAN BU YANA ADANA VE TÜRKİYE EKONOMİSİNE ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNUYORUZ”

Kurulduğu 1989 yılından bu yana Adana ve Türkiye ekonomisine önemli katkılarda bulunan Durak Giyim güler yüzlü personeliyle hizmette sınır tanımıyor.Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durak, Türkiye ekonomisinin temeli olan tekstil sektöründe kaliteli üretim anlayışıyla öncü olduklarını belirterek Durak Tekstil olarak koşulsuz müşteri memnuniyetini önde tutan felsefesi ve güçlü ekonomik yapısı ile 25 yılı aşan tecrübesiyle kalite ve sürekliliğin bir simgesi haline geldiklerine dikkat çekti. Mustafa Durak, “Durak Okul Tekstili 1989 yılından beri“sadece okul için” üretim yapan tek marka olarak bugün gerek yurtiçinde gerek yurtdışında alanında en büyük eğitim kurumlarıyla çalışmaktayız.Bir okulun ihtiyaç duyabileceği her türlü tekstil ürünü  ise Durak Okul Tekstili markasının yelpazesinde yer almaktadır.” Dedi.

“HİZMET KALİTESİNİ SÜREKLİ OLARAK EN YÜKSEĞE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ”

Anaokulu kıyafetlerinden başlayarak lise son sınıf öğrencilerine, öğretmenlerden okul çalışanlarına kadar ihtiyaç duyulan her türlü okul kıyafeti ve tekstil ürünü firmalarında ürettiklerine dikkat çelen Mustafa Durak, “ Sektörde lider firma olma hedefi doğrultusunda ürünlerini en kaliteli ve en ekonomik koşullarda hızlı teslimat anlayışı ile tüketicilerimize  ulaştırmayı hedefliyoruz. Durak Tekstil ailesi olarak genç ama deneyimli idari kadrosu,yetişmiş insan gücü ve gelişmiş teknolojik donanımı ile gerek üretim safhasında gerekse Adana ve diğer şubeleri aracılığıyla hizmet kalitesini sürekli olarak en yükseğe taşımayı ve bu doğrultuda çalışmayı sürdürmektedir.Her geçen gün aramıza katılıp bizi büyük bir aileye sahip kılan okullarımızla yolumuza devam ediyoruz.” Diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.