MUTLULUKLAR DİLERİZ

İş adamı Recep Doğan’ın yakışıklı oğlu Umut Doğan ve Sultan Sağlık çifti ; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un kıydığı nikah sonrası hayatlarını birleştirdiler.

Yaşam Yayın: 19 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 19.06.2022 17:41:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Google News

 İstanbul Esenyurt’ta ikamet eden sevilen ve sayılan  İş adamı Recep Doğan ve ailesi yakışıklı Evladı Umut Doğan’nın mürvetini görebilmenin heyecan ve mutluluğunu  yaşadı. Sultan Sağlık  ile hayatını birleştiren Umut Doğan’ın  nikahını ise  Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıydı. 
 
ÇOK SAYIDA SEÇKİN DAVETLİ  YALNIZ BIRAKMADILAR 
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları  Dr Halis Şimşek ,Veysel Bal, Selçuk Günerhan , Esenyurt Belediyesi  Meclis Üyesi Rıza Gültekin  ve Hasan Kara ve çok sayıda seçkin davetli Umut ve Sultan Çifti’ni nikah merasiminde  yalnız bırakmadılar.  Genç çiftlerin  mürvetini gören Sağlık ve Doğan aileleri  misafirlerine örmek bir ev sahipliği  yaptılar. 
 BAŞKAN KEMAL DENİZ BOZKURT MUTLULUKLAR DİLEDİ 
Esenyurt Belediye Başkanı  Kemal Deniz Bozkurt, sosyal medya  hesabından duduğu heyecan ve mutluluğu  “  Komşumuz Sultan Sağlık ile Umut Doğan çiftinin nikahını kıyarak mutlu birlikteliklerine şahitlik ettim. Evlilik yolunda atmış oldukları bu güzel adım için çiftimizi tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.” İfadeleri ile dile getirdi. 
BAŞKAN KEMAL DENİZ BOZKURT VE  NİHAK MERASİMİNE KATILAN MİSAFİRLERE  TEŞEKKÜR ETTİ
İş adamı Recep Doğan ailesi  adına  yaptığı açıklamada  ,” Mutlu günümüzde bizleri  yalnız bırakmayan esenyurt belediye başkan sayın kemal Deniz Bozkurt, Belediye  Başkan yardımcılarımız Sayın Dr Halis Şimşek , Sayın Veysel Bal, Sayın Selçuk Günerhan , Meclis Üyesi Rıza Gültekin, Sayın hasan Kara’ya çok teşekkür ediyorum.İyi varsınız.” Diyerek mutluluğunu  dile getirdi.  YETİŞ HABERCİ GAZETESİ ve FIRTINA HABER GAZETESİ ailesi olarak genç çiftlere hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi sunarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.