‘MÜTEAHHİTLER ÖNCELİKLİ MÜKELLEFLERİMİZDİR’

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ve Grup Müdürleri AKAMDER e iadeyi ziyarette bulunarak görüş alışverişinde bulundular.

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 01:35:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
117 okunma
Google News

 

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Kamil Kurt Grup Müdürü, Ahmet Balıkçı Grup Müdürü, Ömer Kılıç Gelir İdaresi Grup Müdürü, Recep Yavuz Denetim Grup Müdürü, Halil Ayhan Grup Müdürü ile birlikte AKAMDER i ziyaret eden Vergi Dairesi Başkanlığı üst birim yöneticileri sektörle ilgili istişarelerde bulundular.

 

‘İŞ ORTAĞI OLARAK MÜTEAHHİTLER ÖNCELİKLİ MÜKELLEFLERİMİZDİR’

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ziyaret ilgili açıklamasında “İnşaat Sektörünün ve ekonominin lokomotifi konumunda olan Müteahhitlerimizin günümüz koşullarında daha verimli çalışabilmeleri için iş birliğimizin sürmesi gerekmektedir. Başta KDV iadeleri ve Vergi Mahsuplaşmaları konusundaki problemlerinin çözümünü sağlayacağız. Bizden kaynaklı sorunların çözümünün takibinde olacağız. Müteahhitlerimize kapımız her zaman açıktır. Çalışmamız her zaman çözüm odaklı olarak sürecektir. Vergi dairemiz olarak her türlü iş birliğine ve yardıma hazırız. Geçirdiğimiz zor süreçte pandemiden en az zararla etkilenmeyi umuyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan Vekili Sayım Azmaz, Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal, Osman Çevik Başkan Yardımcısı Sayman, Ziya Yamaç Başkan Yardımcısı, Savaş Yıldırım AKAMDER Kurucu Üye, Barış Yıldırım AKAMDER üyesinin hazır bulunduğu ziyaretten memnuniyetlerini belirterek sektörün Vergi Dairesindeki sorunlarının çözümünden umutlu olduklarını belirttiler.

 

‘2021 YILINDAN ÇOK ÜMİTLİYİZ’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında “Adana Vergi Dairesi Başkanımız Ümit Güner ve Grup Müdürlerimizin ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Dolaysıyla sektör olarak çektiğimiz sıkıntıların yanında bürokratik sorunlarla uğraşmak oldukça yormaktadır. Ancak Vergi Dairesi Başkanımız ve Grup Müdürlerimizin çözüm noktasındaki yaklaşımları bizleri oldukça umutlandırmıştır. Vergi İadesi, Mahsuplaşma KDV iadesi ve benzeri konulardaki aksamaların ivedilikle giderileceğinden eminiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu arada 2021 yılında yatırım olarak önemli adımlar atılacağını biliyoruz. Bu konuda sektör olarak hazırız. Bu seneden çok ümitliyiz. Ayrıca AKAMDER olarak Vergi Dairesinin İdari Binalarının tek çatı altında toplanması için yapılacak olan çalışma sürecinde teknik ve proje desteği olarak her türlü yardıma hazır olduğumuzu belirtmek isterim.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.