Münir Karaaslan Şoförler Odası Başkanlığı’na talip oldu

Adana’da sevilen ve sayılan Münir Karaaslan, Adana Taksiciler Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyatçılar ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (Şoförler Odası) Başkanlığına aday olduğunu ifade etti.

Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.07.2021 02:12:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
436 okunma
Google News

2022 yılında seçime gidecek olan Adana Taksiciler Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyatçılar ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (Şoförler Odası) Başkanlığına Topel Kooperatif Başkanı Münir Karaaslan oldu. Yetiş haberci ve Fırtına Haber Gazetelerine özel açıklamalarda bulunan sevilen ve sayılan Münir Karaaslan, şoför esnafını hak ettiği değere ve kimliğe kazandırmak için Şoförler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

“ŞOFÖR ESNAFI HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL “

2022 yılında seçime gidecek olan Adana Taksiciler Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyatçılar ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (Şoförler Odası) Başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna duyuran Münir Karaaslan, 2 milyon nüfuslu Adana'da şoför esnafının hak ettiği yerde olmadığını belirterek, "Yanlışları düzeltmek, şoför esnafımızı hak ettiği değere kavuşturacak hizmetleri üretmek için göreve talibim" dedi.

                    “ YOLUNDA GİTMEYEN BİR ŞEYLER VAR”

 2003 yılından bu yana Topel Kooperatif başkanlık görevini yürüttüğünü dile getiren Münir Karaaslan, şunları söyledi:"1987 yılından beri kayıtlı üyesi olduğum, Adana Taksiciler Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyatçılar ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odasında yapmış olduğum izlenimler bana gösterdi ki ‘ Bu iş böyle gitmez!’. Edindiğim deneyimler ışığında esnaf kardeşlerimi daha çagdaş ve ihtiyaçlarına karşılık verecek bir hizmet  anlayışına kavuşturmak ve günün koşullarına uygun projeleri hayata geçirmek için esnaf kardeşlerimden yetki istiyorum. Adanalı esnaf kardeşim iki milyonu aşkın nüfusa sahip olan bu şehirde neden hakkettiğin yerde değilsin? ‘Çünkü yolunda gitmeyen bir şeyler var. Gelin bu yolun yanlışlarını beraber düzeltelim. Bugüne kadar şoför camiasına vermiş olduğum emeğin kentimiz için taçlandırılma zamanı gelmiştir. Bu emekçiliğiyle değerli olan kurumun yönetimine ve her bir üyesine hizmet etmek için sizlerleyim.Bu bir bayrak yarışıdır. Her devir teslim töreninde bayrağı daha yukarıya taşıyabilmemiz için bu yola yeniliklerle devam etmemiz gerektiğinden olan inancımla bugüne kadar ki tüm başkanlarımıza teşekkür ederek Adana Şoförler Odası Başkanlığına aday olduğumu bildiririm." Diye konuştu

“YANLIŞLARINI BERABER DÜZELTELİM”

Bugüne kadar şoför camiasına vermiş olduğum emeğin kentimiz için taçlandırılma zamanı gelmiştir. Bu emekçiliğiyle değerli olan kurumun yönetimine ve her bir üyesine hizmet etmek için sizlerleyim. Bu bir bayrak yarışıdır. Her devir teslim töreninde bayrağı dah ayukarıya taşıyabilmemiz için bu yola yeniliklerle devam etmemiz gerektiğinde olan inancımla bugüne kadarki tüm başkanlarımıza teşekkür ederek Adana Şoförler Odası Başkanlığı’na aday olduğumu bildiririm” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.