Muharrem İnce Adana’ya geliyor

Siyaset Yayın: 13 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 13.06.2021 16:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
230 okunma
Google News

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il örgütünün açılışı ve bazı etkinliklere katılmak için 16 Haziran Çarşamba günü Adana’ya geliyor.

ADANA’YA YAKIŞACAK

Örgütlenme çalışmalarını hız kesmeden devam eden Memleket Partisi’nin Ziyapaşa Bulvarı, 11’nci Noter üzerindeki il binasının açılışını saat 18.00’da Genel Başkan Muharrem İnce gerçekleştirecek. Memleket Partisi Adana İl Başkanı Celal Güven, hem Adana’ya hem liderlerine yakışır bir açılış gerçekleştireceklerini söyledi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

İl Başkanı Celal Güven, genel başkanlarını karşılamak için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirterek, “Genel Başkanımız, liderimiz Muharrem İnce, Adana’ya çok önem veriyor. Biz de onu şanına layık olduğu şekilde karşılayacağız. İl örgütümüzün açılışına tüm Adanalıları, vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Açılışın, büyük katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

ÇOK YAKINDA TÜM İLÇELERDE ÖRGÜTLENMEMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

Adana’da il Başkanlığı’nın yanı sıra ilçe başkanlığı kuruluşlarının da büyük oranda tamamlandığını kaydeden İl Başkanı Celal Güven, “Çok yakın zamanda Adana’nın tüm ilçelerinde örgütlenme çalışmaları tamamlanmış olacaktır” diye konuştu.

MEMLEKET PARTİSİ İLE UMUT TOHUMLARI YENİDEN YEŞERECEK

Memleket Partisi’nin kırmızı çizgisinin öncelikle Mustafa Kemal Atatürk olduğunun altını çizen il Başkanı Celal Güven, şu ifadelere yer verdi:

“Bizim kırmızı çizgimiz bellidir. Bunun dışında Herkese kapımız açıktır. Halkımızın her kesimini kucaklayacağız. Genel Başkanımızın da dediği gibi Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracağız. Bu sefer yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Atatürk'le sorunu olanlar, terörün her türlüsünü reddetmeyenler, siyasetten rant elde etme aracı haline getirenler, doğaya ve çevreye saygısı olmayanlar, kadına şiddet ve çocuk istismarını yüksek sesle kınamayanlar,  din, dil, mezhep ayrımcılığı yapanları istemiyoruz. Bunun dışında tüm halkımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Ülkemizde umut tohumları Memleket Partisi ile yeniden yeşerecektir.  Şölen havasında gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımız davetlidir. “

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.