Morven Adana Concept Mağazası dualarla açıldı

Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, açılış öncesinde yaptığı konuşmasında: “ Pandemi sürecinde ekonomik göstergelerin olumsuzluk yansıttığı anlarda büyük cesaret örneği gösteren Bilir ailesini en başta tebrik ediyorum. Ekonomik krizi fırsata çevirme başarısını göstermek kolay olmuyor. Marka olmak ise çok ayrı bir güzellik yolunuz açık olsun “ dedi

Ekonomi Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 00:42:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
365 okunma
Google News

Bilir Giyim Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ. tarafından Öğretmenler Bulvarı M1 kavşağı Seyhan’da gerçekleştirilen merasim ile dualar eşliğinde gerçekleştirilen Morven fabrika şubesi açılışı görkemli görüntülere sahne oldu. Morven 25. Şubesini açtı.Morven açılışına Ticaret odası başkan vekili Yücel Bayram,MÜSİAD Adana  Başkanı Burhan Kavak, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, ASKON Başkanı Recep Çalışkan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Genç MÜSİAD Adana  Başkanı Hatip Hatipoğlu, Büyüksaat Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, çok sayıda adanalı iş adamları katıldı. Morven Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Bilir,Yönetim Kurulu Üyesi İsamettin , Abdurrahman, Abdulbaki Bilir, kardeşler Morven mağazasının açılışlarına katılanlarla tek tek ilgilendiler. 

Bilir  ailesinin dostluğundan onur duyuyorum

Açılış öncesinde konuşan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “ Morven açılışında bakıyorum, gerçekten çok dostlarımın olduğunu görüyorum. Bilir ailesi ile geçmişten gelen bir dostluğumuz söz konusu.  Bilir  Ailesi Adana’yı çok önemli bir markaya kavuşturmuştur. İstihdamda aynı şekilde. Modayı takip ederek beyleri çok güzel giydiriyorlar. Adana ekonomisine önemli katkı sağlıyorlar. Yıllardır Bilir ailesi istikrarlı çalışma ve azmi Bu yatırımla daha da büyümelerinden ötürü tebrik ediyorum “ dedi.

Açılış’ta konuşan MÜSİAD Adana Yönetim Kurulu Başkanı Burhan  Kavak; “ Açılışa katılan herkesi saygı ile selamlıyorum. Bilir ailesini tebrik ediyorum. Geride bırakmaya devam ettiğimiz Pandemi Döneminde Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren ve marka olma yolunda emin adımlarla Ülke çapına daha fazla yayılmalarını arzu ediyorum. Yıllardır marka olarak yoluna devam eden Morven işletmesi tüm çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bilir Ailesi Adana’da örnek iş ailesi

Pandemi döneminde bile yatırımlarına devam ederek  Adana’da örnek oluşturan aile Bilir ailesi olduğuna işaret eden ASKON Başkanı Recep Çalışkan; “ Hepsini tebrik ediyorum. Bol kazanç yapmalarını ve bol bol zekât vermelerini temenni ediyorum. Cesaretli bir ticaret insanı olmak kolay değil. Kriz dönemlerinde bu tür açılış yapan iş insanlarını onure etmek gerekir. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Marka olmak çok ayrı bir güzellik

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.