Mobilyacıların umudu Cumhurbaşkanı Erdoğan’da

Pandemi sürecini bahane ederek mobilyacı esnafının iş yaptığı malzemelere her fırsatta zam yapılması küçük esnafın tepkisine neden oluyor. Ayakta kalabilme uğraşı veren mobilyacı esnafı zam fırsatçılığı karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek yetkili birimlerin denetim yapmasını istiyor.

Yaşam Yayın: 05 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 05.05.2021 11:34:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
123 okunma
Google News

 

Pandemi nedeniyle zor günler yaşayan Mobilyacı esnafı ayakta  kalabilmenin uğraşımı veriyor. İş kapasitesi oldukça  düşen ve maliyetlerin her geçen gün artması karşısında  çaresiz kalan Mobilyacı esnafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek ; kötü gidişatın sona ermesi için çağrıda bulunuyor. Adana’da Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde mobilyacılık yaparak ayakta kalabilme mücadelesi veren mobilyacı esnaflarından İsmail Aydın,  artan zamlar nedeniyle yetkili birimlerin denetimlere başlamasını istedi.

“ HER GEÇEN GÜN ARTAN ZAMLAR NEDENİYLE BİTME NOKTASINA GELDİK”

Ekonomiye ciddi katkı sağlayan bu sektörün  bitme aşamasında olduğuna dikkat çeken İsmail Aydın “Sayın cumhurbaşkanım. Türkiye cumhuriyetinin 100/20 ekonomiye katkı sağlayan mobilya imalatı yapan esnafımız bitmiştir.  Her gün gelen zamlarla mobilya üreticisi artık isyanlarda.  100/200 zam olarak esnafın artık tüketiciye hizmet verememektedir . Sayın cumhurbaşkanım ekonomiye ciddi katkı sağlayan bu sektör bitme aşamasındadır.  sayın yetkililere sesleniyorum bu mobilya ham maddesini ve iç piyasayı bu hale getirenleri denetimlerinin sıklaşması lazım.  Yoksa esnaf bitmiştir .Sayın cumhurbaşkanımızın bilgilerine arz ederim.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.