"Milletimiz için varız"

Yeniden Refah Partisi (YRP) Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Yetiş Haberci Gazetesi ve Fırtına Haber Gazetesine konuştu.

Yayın: 05 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.12.2020 14:11:03
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
292 okunma
Google News

 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Milli Görüş’ü esas alarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.  İl Teşkilat Başkanı İlyas Kütük’ün katıldığı görüşme sırasında Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi yetkilisi Gökmen Oğur’a çarpıcı açıklamalarda bulunan Selahattin Baysal, Kuran-ı  Kerim’in ışığında Milli Görüş  Lideri merhum Necmettin Erbakan ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın öncülüğünde  ahlak ve maneviyatı benimseyen bir anlayışla çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Selahattin Baysal, “Hedefimiz halkı maddi ve manevi sömürüden kurtarmaktır. İnancımızın temeli şefkattir. Yolumuz da peygamberlerin yoludur. Merhum Genel Başkanımız Sayın Necmettin Erbakan ve yol arkadaşlarının ilk gün yaşadığı heyecanla aynı heyecanı yaşıyoruz” dedi.

 

“SİYASETİ RANT MEYDANI DEĞİL, ER MEYDANI OLARAK GÖRÜYORUZ

Siyaseti rant meydanı değil, er meydanı olarak gördüklerini söyleyen Başkan Selahattin Baysal, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek; asgari ücretlilerin geçim sıkıntısı içerisinde olduklarını, kişi başı gelirin 2 Dolar’ın altında kaldığını, enflasyon ve işsizliğin pençesindeki halkın açlık sınırında olduğuna dikkat çekti.  23 Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi olarak 81 İl ve 822 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirten  Baysal; “ Hiçbir sıkıntımız yok. Milletimiz için varız. Siyaseti rant meydanı olarak değil er meydanı olarak görüyoruz. Biz bize yeteriz. Bizde iyilik var. İyiliği dışarıdan devşirmeye gerek yok…” dedi.

                                     

“ADANA’YA BAKAN YOK”

Milli ve manevi değerlerden uzaklaşıldığını öne süren Selahattin Baysal, “ Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen imanlı nesilleri yetiştirmek esas ilkemizdir. Mevcut iktidar kadın ve toplumda şiddeti önleyemiyorsa  bu işi yapmasınlar. Toplumda kadına şiddet artıyorsa demekki  bir hata vardır. Ülkemizi yönetenler gereken önlemi almalıdır.” Dedi.

Öz kaynakları hayata geçirerek mevcut yönetimlerden daha iyisini yapabilmek için yola çıktıklarını ifade eden Selahattin Baysal, “ Mevcut hükümet Adana’ya gereken ilgi ve alakayı göstermektedir. Adana milletvekilleri Adana’ya bakmamaktadır.Mevcut belediye başkanları koltuklarını kaybetmemek çabasındalar. Bu nedenle Yeniden Refah Partisi olarak  Bizler daha iyi yaparak yola çıktık. Plan ve projelerimizle çalışmalarımızla devam ediyoruz. Bizler için biz ve diğerleri vardır. Bunu vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatacağız. Adana halkı şayet mevcut belediyelerden memnun ise yoluna devam ederler. Şayet memnun kalmazlar ise hizmet edecek bizi  tercih ederler.” Diye konuştu.

 

“BİR YERİ YAPARKEN ; DİĞER YERİ KIRMAMAKGEREKİR”

Mevcut iktidarın ülkelerin güçlerinin potansiyeline göre politika uyguladığını belirten Selahattin Baysal, Suriye’li mültecilere uygulanan politikaların hakkaniyete uygun şekilde yapılması gerektiğini söyledi. Baysal,“ Rahmetli Erbakan hocamızın projelerini uygularken düşünerek davranırdı. Ama, gelinen noktada mevcut iktidar ABD’ye , Rusya’ya, İsrail’e ayrı ayrı politika uygulanıyor. Bir yeri yaparken bir yeri kırmamak gerekiyor. İslam birliğini kurduğumuz zaman tüm topraklar İslam toprakları olacak. “ diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.