MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ SERKAN ÇELİK’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Doğup büyüdüğü topraklarda yetişen ürünlerin tanıtılmasını sağlamak ve yöre halkına destek amacıyla düzenlenen Bahar şenliğinin gerçekleşmesine katkı koyan Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik davranışıyla örnek oldu.

Yaşam Yayın: 02 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 02.06.2022 03:47:55
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
277 okunma
Google News

Adana’nın Şambayat Köyünde büyüyüp yetişen  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik doğduğu büyüdüğü topraklara sahip çıktığını bir kez daha gösterdi. Yetiştiği yöre halkını  bir araya getiren  ve Bahar Şenliği Etkinliğine Sponsor olan sevilen ve sayılan MHP’li Meclis Üyesi Serkan Çelik,   bulunduğu bölgeyi tanıtmak, insanları kaynaştırarak  bölge halkının ürettiği el emeği göz nuru ürünleri tanıtarak farkındalık oluşturmak için kolları sıvadı.

BİR İLKE İMZASINI ATTI

 Yörede ilk defa  İsmet Fatih Alagöz İlk -Ortaokulu okul bahçesinde düzenlenen Bahar Şenliğinin düzenlenmesi için desteğini esirgemeyen çalışkan ve  başarılı  meclis Üyesi Serkan Çelik, Bahar Şenliği’nde sanatçısından standına kadar organizasyonun  gerçekleşebilmesi için emek koyarak  , örnek davranış sergiledi.

“BURADA YAŞAYAN İNSANLARIMIZ  HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR”

doğup büyüdüğü bölgeye bir nebzede olsun katkı koymak için böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan onur duyduğunu  ifade eden Serkan Çelik,  “Şambayat bölgemiz, burada yaşayan insanlarımız  ve geleceğimiz olan öğrencilerimiz her şeyin en güzelin hak ediyor.  Bu yıl ilki düzenlenen bahar şenliğinden çok keyif aldık . İnşallah seneye daha güzel fikirlerle daha genişletilmiş programlarla daha çok insanlar bir araya gelip bu bahar şenliğini Adana’nın Şambayat’dan yükselen değeri haline getireceğiz.  dedi

“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ TORAKLARA SAHİP ÇIKMASI ONUR VERİCİ BİR DAVRANIŞ”

Konu hakkında görüş bildiren mahalle sakinleri ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik’e davranışından dolayı minnettar olduklarını  belirttiler. Şambayat Mahallesinin  ilk defa böylesine güzel bir görsel şölene tanıklık ettiğini ifade eden mahalle sakinleri, “ Bu muhteşem organizasyonda maddi manevi desteğini esirgemeyen, her sıkıntımızda yardımımıza koşan, doğup büyüdüğü topraklara sahip çıkan MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik’e çok teşekkür ederiz.”  Dediler.

KAYMAKAM MUSTAFA  KAYA VE ÇUKUROVA  BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN, MECLİS ÜYESİ UĞUR BÜYÜKKANTARCI ŞENLİĞE RENK  KATTI

Şambayadı Şehit İsmet Fatih Alagöz Okulu’nun bahçesinde düzenlenen ve oldukça  heyecanlı ve coşkulu geçtiği  gözlenen bahar şenliğine  Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya , Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP’li Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi sevilen ve sayılan iş adamı Uğur Büyükkantarcı ve çok sayıda  seçkin davetli  katılarak  şenliğe renk kattı.

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

  Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya , Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP’li Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı,  Bahar şenliğinin gerçekleşmesini sağlayan ve emek veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik başta olmak üzere emek herkese İsmet Fatih Alagöz İlk -Ortaokulu  yönetimine nazik davetleri ve ilgilerinden dolayı  teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.