MHP Adana yaz döneminde de arı gibi!

Yaz döneminde çalışmalara ara vermeyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, partisiyle vatandaşlar arasındaki mevcut güçlü bağı daha da artırma çabasıyla kalabalık bir heyetle Tufanbeyli’de esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sıcak temas kurdu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti.

Siyaset Yayın: 29 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 29.07.2021 09:26:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
163 okunma
Google News

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla birlikte Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde gönüller fethedildi.

AVCI, ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Bünyamin Avcı, pandemide normalleşmeye geçilen yeni süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları gereği saha çalışmalarına hız verdi. Yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirmek isteyen Avcı, bu kapsamda MHP ile vatandaşlar arasındaki mevcut güçlü bağı daha da artırma amacıyla yoğun mesai başlattı.

MHP HEYETİ TUFANBEYLİ’DE…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla beraber il merkezinden 200 kilometre uzakta bulunan Tufanbeyli ilçesini ziyarette bulundu. Önce MHP İlçe Teşkilatında tüm heyetle birlikte istişare toplantısı düzenleyen Avcı, daha sonra Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Cumhur İttifakı’nın uyumlu ve başarılı çalışmaları da değerlendirildi.

BAHÇELİ’NİN SELAMLARINI İLETTİ

Bünyamin Avcı ve MHP heyeti programa tüm çarşı pazarı gezerek devam etti. Tek tek esnaf ziyaret eden, sorun dinleyen Avcı başkanlığındaki heyet, alışveriş yapan, caddelerde yürüyen ilçe sakinlerini de unutmadı; hâl ve hatırlarını sordu. İlçe sakinlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileten Avcı’nın nazik ve samimi temasları büyük etki bıraktı, takdir gördü. Avcı, programa ev sahipliği yapan MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek’e teşekkür etti.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.