“Mermere hayat veriyoruz”

Yardımseverliği ve sosyal demokrat kimliği ile tanınan iş adamı Şükrü Kızılay, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaşam Yayın: 05 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2021 10:08:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
356 okunma
Google News

 Özel Haber: Hüseyin YETİŞ 
Fenerbahçe, Adana Demirspor’a olan sevgisiyle  bilinen ;  yardımseverliği ve sosyal demokrat kimliği ile tanınan iş adamı Şükrü Kızılay, başarılı çalışmalarıyla  adından söz ettiriyor.  Çukurova İlçesi  Karslılar Mahallesi  Adnan Menderes Blv. No: 9’da yer alan Kızılay Mermer Ltd. Şti.’de  mermer işletmeciliği mesleğini yıllardır yapan iş adamı Şükrü Kızılay ve ekibinin  hedefi ise mesleğini en iyi şekilde yerine getirerek topluma daha fazla yardımcı olabilmek. Kendisine ait iş yerinde dost ve müşterilerini ağırlamaktan mutluluk duyan , zerafet ve estetiği kaliteli bir mermer malzemesiyle birleştirdiğinde alabildiğine göz alıcı ve ihtişamlı, aynı zamanda son derece kullanışlı ürünlere hayat veren iş adamı Şükrü Kızılay ile çalışmalarına ilişkin  fikir alışverişinde bulunduk.
“MERMERE HAYAT VERMEK MAHARET İSTER”
 Mermer işletmeciliği mesleğini yıllardır yaptıklarını dile getiren  iş adamı Şükrü Kızılay hedeflerinin günün şartlarına uygun olarak  topluma daha fazla yardımcı olabilmek olduğunu söyledi. Adana başta olmak üzere toplumda mermer işçiliğine gereken önemin daha fazla verilmesi gerektiğini dile getiren  iş adamı Şükrü Kızılay, mermer işçiliğini günün koşulları ve ihtiyaçlarına göre yaptıklarını ifade etti. Şükrü Kızılay, “Mermer ve Granit Tezgahlar, Mermer Şömine Modelleri ve Mermer Barbeküler gibi ürünlerin imalatında mükemmele yakın estetik ve tasarımlarında bir doğal form görünümünü yakalamak için itina ve hünerin uyumunun temel alındığı işçiliği  esas almaktayız. Zerafet ve estetiği kaliteli bir mermer malzemesiyle birleştirdiğimizde alabildiğine göz alıcı ve ihtişamlı, aynı zamanda son derece kullanışlı ürünlere hayat veriyoruz. “ dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.