Menekşe ve Gürkan çifti dünya evine girdi

Beşiktaş takımına yürekten bağlı olan Menekşe Daşkın ve Galatasaray’lı yakışıklı damat Gürkan Turunç ; uzun süre hafızalarda silinemeyecek düğün merasimi sonrası hayatlarını birleştirdi.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 13.08.2022 21:29:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
426 okunma
Google News

Yozgat Bozok Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat bölümünde  yüksek öğrenimine devam ederken  Ahi Evran Üniversitesi Mezunu  Gürkan Turunç’a gönlünü kaptıran   Menekşe Daşkın ;  yüksek öğrenimini tamamlamasından sonra sonra  dünya evine girdi. Yakışıklı prens Gürkan Turunç’un memleketi olan Balıkesir Karasi’de bulunan Tuna Plaza Grand Salonunda yapılan düğün töreni  coşkulu geçti.  Çok sayıda seçkin davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yapan Gürkan ve Menekşe çiftinin heyecanlı oldukları gözlendi. İki sevgi dolu kalbi bir ömürde buluşturmanın şahitliğini yapan genç çiftlerin düğün merasimine ise  Daşkın ve Turunç aile bireylerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Gazeteci Hüseyin Yetiş’in ablası olan Nuriye Daşkın , yiğenleri  Murat ve Fatoş Daşkın ile Turunç ailesinin bireyleri Menekşe ve Gürkan çiftinin mürvetini görmenin mutluluğunu davetlilerle paylaştı. YETİŞ HABERCİ Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.