MEHMET YARAR, ''HER PROJE İÇİN ÖZEL ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ''

YARARLI ENERJİ AÇILIŞINI BAŞKAN KARALAR YAPTI

Ekonomi Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 19:33:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
217 okunma
Google News

Modern yönetim anlayışı, uzman iş gücü ile taahhüdündeki işleri zamanında teslim etme hedefi olan ve bunu gerçekleştiren Yararlı Enerji'nin açılış töreni yapıldı. Adana'da Sadık Ahmet Bulvarı'nda düzenlenen açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan, Askon Başkanı Recep Çalışkan ve sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Yararlı Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yarar açılış öncesi yaptığı açıklamada, enerji sektöründe proje geliştirilmesi, proje çizimi, montaj yapılması, devreye alınması ve geçici kabul sonrasında bakım işleri dahil olmak üzere bütün adımlarda hizmet vereceklerini söyledi. Mehmet Yarar, sözlerine şöyle devam etti: “Doğru güneş enerjisi santral yatırımı ve çevreci çözümlerin adresi Yararlı Solar, anahtar teslim veya sadece işçilik olarak, bugüne kadar 250 MWp Güneş Enerjisi Santrali kurmuş, her proje için özel çözümler geliştirmiştir. Taahhüdündeki işleri zamanında tamamlayarak güven ve dürüstlük ilkelerine daima sahip çıkmaktadır. Firmamız topluma, çevreye ve insana olan saygısının bir sonucu olarak, tüm çalışmalarını ilerideki nesillere temiz enerji ve kaliteli yapılaşmayı amaç edinmiş çevreci firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir'' dedi.

Yararlı Enerji'nin açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve firma sahibi Mehmet Yarar birlikte kesti. Başkan Karalar da yaptığı konuşmada hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, “Bu dönemde böyle bir yatırım yapmak cesaret ister. Mehmet beyi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.