M1 ADANA MAĞAZA ZİNCİRİNE YENİLERİNİ EKLEDİ

M1 Adana, zengin mağaza zinciri ve kaliteli markaları arasına yenilerini ekledi. Starbucks, Barrels and Oil, Sevil ve Minipicco mağazaları ziyaretçilerinin hizmetinde.

Ekonomi Yayın: 20 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.07.2020 11:21:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
295 okunma
Google News

M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alışveriş merkezi olmayı sürdürüyor. Ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikler ve gerçekleştirdiği kampanyalar ile fark yaratıyor.  Bünyesinde bulunan farklı mağaza zincirleri ve ürün çeşitliliği ile Adanalıların her türlü ihtiyacını karşılıyor.

 

İKİNCİ ŞUBESİ İLE ADANALILARIN HİZMETİNDE

Dünyaca ünlü kahve zinciri  olan Starbucks, M1 Adana’da kahve tutkunlarına hizmet verdiği mağaza sayısını ikiye çıkardı. Starbucks mağazası, gerek dostlarıyla sohbet etmek gerekse huzurlu bir ortamda kitap okumak veya çalışmak isteyen misafirlerine; kahveleri, eşlik eden lezzetleri, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla ideal bir ortam sunmaya yeni mağazası ile devam ediyor.

 

 

 

HER YAŞA UYGUN ERKEK VE KADIN GİYİM

 

Her yaşa uygun kadın ve erkek giyim ürünlerinin yer aldığı mağazada son moda ürünler kaliteli ve uygun fiyatlarla ziyaretçilerini bekliyor. M1 Adana, yazlık ve kışlık her tür kadın ve erkek giyim ürünlerinin bulunduğu hazır giyim markası Barrels and  Oil’i zengin mağaza karmasına ekledi. Dış giyim, üst giyim ve alt giyimde yeni bir tarz yaratan Barrels And Oil mağazasında düzenli olarak yeni trend modeller satışa sunuluyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürün arayan ve güncel modayı takip eden ziyaretçilerini bekliyor.

‘’GÜZELLİĞİN DÜNYASI’’ SEKTÖRÜNÜ YARATAN MARKA

Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarıyla kadınların vazgeçilmezi olan Sevil, M1 Adana’da açıldı. Parfüm, makyaj ve cilt bakımı sektörünün liderlerinden olan Sevil, kalitesini dünya çapında kanıtlamış  markalarıyla Adanalılar ile buluşturuyor. Dünya çapında bilinen ve kalitesini kanıtlamış markaların yanı sıra sadece Sevil mağazalarında bulabileceğiniz özel markalarla fark yaratıyor. Tüm dünyadaki kozmetik sektöründeki yenilikleri ve değişimleri sürekli takip eden Sevil, bu yenilik ve değişimleri Türkiye'ye taşıyarak öncülük misyonunu sürdürüyor. 

 

ÇOCUK AYAKKABIDA ŞIKLIK VE SAĞLIĞIN ADRESİ

 

Çocuk ayakkabıda şıklık ve sağlığın adresi Minipicco şimdi M1 Adana’da.  0 – 10 yaş çocuklar için öncü ayakkabı markalarını bir araya getiren Minipicco, çocukların sağlığı ve gelişimi için doğal deri ve ortopedik destekli ürünleri sunuyor. Sandaletten çizmelere, terliklerden klasik ayakkabılarına kadar hem şık hem de rahat ürünleri müşterileri için sunuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.