LÜTFÜ SAVAŞ: BİR ÜLKENİN KALKINMIŞLIK DÜZEYİ EMEKÇİLERİNE VERDİĞİ DEĞERLE ORANTILIDIR

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 14:55:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
123 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili mesaj yayımladı.

Başkan Savaş yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Dünyanın her yerinde işçiler ve emekçiler için bu anlamlı gün barış ve dayanışmanın en önemli simgesidir.

Emek, hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar yüce bir değerdir. Bir ülkenin bir şehrin kalkınmışlık düzeyi emekçilerine verdiği değerle orantılıdır. Bu nedenle tüm alanlarda emeğini, tecrübesini ve bilgisini ortaya koyarak tüm insanların refah seviyesinin yükselmesine vesile olan işçilerimizi el üstünde tutmak ve haklarını korumak herkesin en temel sorumluluğudur. Biz de bünyemizde görev yapan tüm işçilerimizin haklarının korunması ve emeklerinin karşılıklarını almaları hususunda hassasiyet göstermekteyiz. Bunun yanı sıra EXPO 2021 Hatay gibi önemli organizasyonlar ve yerelden kalkınma projelerimiz ile vatandaşlarımıza yeni iş olanakları sağlamaktayız.

Üretimin her aşamasında aktif rol alan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlarım."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.