LÖSEV ADANA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASINDA FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Sağlık Yayın: 15 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.11.2021 18:18:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
219 okunma
Google News

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına bu yıl

“Maskemi Atarım. Hayalime Koşarım” mesajı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Bu yıl da “Maskemi Atarım Hayalime Koşarım” mesajı ile farkındalık yaratmayı hedefleyen LÖSEV hafta boyunca tüm Türkiye’de birbirinden farklı etkinliklerle, çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen lösemiye dikkat çekmeye ve löseminin rengi TURUNCU RENK ile tedavisi süren çocuklara umut aşılamaya, lösemiyle mücadelede bireylere ve topluma düşen görevleri vurgulamaya devam ediyor.

 

Tüm kurum ve kuruluşların, firmaların, okulların, üniversitelerin destekleri ile hayata geçen 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Adana’da LÖSEV tarafından birçok farklı etkinlikle hayata geçirilmeye devam ediyor.

 

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ 01 BURDA PGM’DE BULUŞTU

 

LÖSEV’e kayıtlı ve Adana’da ikamet eden çocuklar ve anneleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro etkinliğinde bir araya geldi. Lösemi tedavisi gören çocuklar, anneleri ve gönüllülere LÖSEV tanıtım sunumunun ardından Bay Sahne Tiyatro oyuncuları tarafından Ağustos Böceği ve Karınca adlı tiyatro oyunu sergilendi.  Tedavi süresi boyunca enfeksiyon riskinden dolayı dışarıya çıkamayan çocuklar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Hafta kapsamında LÖSEV tarafından tüm Türkiye’de gönüllü ve destekçilerle el ele birbirinden farklı birçok etkinlik hayata geçirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.