Lojistik sektörünün dünyaya açılan kapısı “Metin Lojistik”

Genç ve karizmatik, iş adamı Metin Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Metin, kapılarını Yetiş Haberci İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur’â açtı.

Ekonomi Yayın: 12 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.07.2021 20:02:09
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
798 okunma
Google News

Özel Haber : Hüseyin Yetiş – Gökmen Oğur

Genç, dinamik kadrosu ve yenilikçi yönetim kadrosu ile lojistik hizmet vermeyi ilke edinen Metin Lojistik hizmette sınır tanımıyor. Genç ve karizmatik,  iş adamı  Metin Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Metin,  kapılarını Yetiş Haberci  İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur’â açtı. Hizmetleri ve yapmayı planladıkları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Metin Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Metin,  Metin Lojistik’in  yüzde 100 yerli sermayeye sahip bir lojistik firması olarak 2018 yılında kurulduğunu  genç, dinamik kadrosu ve yenilikçi yönetim kadrosu ile hizmet verdiğini ifade etti.

 

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN BALKANLARIN HER YERİNE KAPIDAN KAPIYA TESLİM YAPIYORUZ”

Nurullah Metin  , “ Müşteri ile firmamız arasındaki ilk görüşmede müşteri talepleri dinlenir ve fikir alışverişinde bulunulur ve uygun planlama yapılır ve operasyona başlanır . Müşteri istekleri doğrultusunda verilecek hizmet için analiz yapılır ve projeye uygun çözüm üretilir. Yapılan planlama doğrultusunda istenilen adrese teslimat zamanında ve eksiksiz olarak yapılır. Geniş hizmet ağı, dünya çapında güçlü acentaları, operasyonel ve sektörel uzmanlığı, müşteri odaklı çözümleri, gerçek anlamda müşteri ilişkileri yönetimini benimseyen ekibi, sipariş yönetim sistemleri, modern ve çevreci filosuyla Metin Lojistik, şeffaf, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. ” Dedi.

 

“BUGÜNKÜ TECRÜBEMİZLE  SEKTÖRÜN YARININA YÖN VERMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Küresel sektör tecrübesini yenilikçi ve profesyonel yapısıyla güçlendiren, Tedarik  zincirinde müşteriye özel sunduğu yüksek performanslı, verimli ve kurumsal çözümlerle lojistik hizmetini bir sonraki seviyeye taşımayı misyon olarak belirlediklerini belirten Metin Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Metin, yapılan planlama doğrultusunda istenilen adrese teslimat zamanında ve eksiksiz olarak yaptıklarını söyledi. Nurullah Metin,  “Entegre lojistik çözümleriyle, müşterilerine lojistik hizmetinden daha fazlasını sunan, bugünkü tecrübeleriyle sektörün yarınına yön veren, başta müşterileri olmak üzere, tüm paydaşları tarafından küresel ölçekte en çok tercih edilen lojistik aktörlerinden biri olmayı vizyon olarak belirledik. “ dedi.

“GÜVENLİ VE VERİMLİ TAŞIMACILIK BİZİM İŞİMİZ”

Yapılan planlama doğrultusunda istenilen adrese teslimat zamanında ve eksiksiz olarak yaptıklarını ifade eden Nurullah Metin, “Balkanların her yerinden Türkiye'nin her yerine kapıdan kapıya teslim yapıyoruz. Güvenli ve verimli taşıma Uygun maliyetler ile uluslararası yük taşımacılığını gerçekleştiriyoruz.  Bunu yaparken ; müşteri ile firmamız arasındaki ilk görüşmede müşteri talepleri dinlenir ve fikir alışverişinde bulunulur ve uygun planlama yapılır ve operasyona başlanır. Müşteri istekleri doğrultusunda verilecek hizmet için analiz yapılır ve projeye uygun çözüm üretilir. Hizmetlerimiz ise Metin Lojistik  ailesi olarak uluslararası karayolu taşımacılığının  her alanında, dünya çapında yaygın ve güvenilir hizmetler sunuyoruz. Metin Lojistik butik hizmet anlayışını benimsediği Havayolu taşımacılığında ise  iş-ortakları ağını genişleterek müşterilerine havayolu hizmeti vermektedir. Geniş acenta ağı, sahip olduğu lisanslar ve uluslararası üyelikleriyle Metin Lojistik, deniz taşımacılığında en kaliteli servisi sunmaktadır. Müşterilerimizin istemiş oldukları malları kapı dan teslim alıp ithalat işlemleri bitmiş vergileri ödenmiş olarak kapıya teslim ediyoruz. Metin Lojistik geniş depolama yelpazesi ve stratejik olarak yurtiçinde ve yurtdışında uygun konumları, taşımacılık konusunda uluslararası çapta depolama hizmeti vermektedir. “ diye konuştu.

“UYGUN MALİYETLER İLE ULUSLARARASI YÜK TAŞIMACILIĞI  YAPIYORUZ”

Türkiye  başta olmak üzere Avrupa Ülkeleri , Rusya Federasyonu ve Ortadoğu ülkelerine hizmet verdiklerine dikkat çeken Nurullah Metin,  Türkiye’nin her yerinden balkanların her yerine kapıdan kapıya teslim yaptıklarını hatırlattı.  Nurullah Metin “ Yapılan planlama doğrultusunda istenilen adrese teslimat zamanında ve eksiksiz olarak yapılırken ; Hizmet verdiğimiz ülkeler ise ;  Arnavutluk, Bulgaristan, Bosna Hersek, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan,İngiltere, Karadağ,Kosova, Maceristan, Makedonya,Romanya,Sırbistan,Polonya, Yunanistan Azerbaycan,Gürcistan,Rusya , Ukranya Irak,Lübnan, Suriye, Ürdündür. Metin Lojistik  acentelerimizle  Balkanlar-Türkiye Türkiye-Balkanlar Kapıdan Kapıya Teslim hizmetimiz vardır.İngiltere-Türkiye Türkiye-İngiltere Kapıdan Kapıya Teslim hizmetimiz vardır. ” Dedi.

METİN LOJİSTİK

GENEL MÜDÜRLÜK

Aktepe Mah. Atatürk Cd. 199/1 Hassa Hatay Türkiye

Tel :  0326 783 52 52

 GSM : 0531 367 30 83

http://www.metinlojistik.com

E mail : metinlojistik@outlook.com

Çalışma saatleri

 09:00 - 18:00

Pazartesi-Cumartesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.