Küçük Arda’nın Örnek Hayvan Sevgisi

Günümüzde hayvan sevmeyen bazı vatandaşların hayvanlara anormal davranışları ve eziyetleri vatandaşları üzerken ; toplumda bazı evlatların hayvan sevgisi ise örnek teşkil ediyor.

Yaşam Yayın: 29 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 29.08.2021 03:09:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
233 okunma
Google News

Günümüzde  evcil  hayvanlar başta olmak üzere hayvanlara eziyet edilmemesi ve iyi davranılması en çok hatırlatılması gereken  konuların  başında geliyor. Bir süre önce Adana’da   çalıştığı  sitede bir köpeğin üzerine  kaynar su döken güvenlik görevlisinin  davranışı toplumun  her kesimini  çok üzmüştü.Karşılaşılan bu  davranışın aksine  yaratılanı yaratandan ötürü seven  hayvanlara iyi davranarak örnek teşkil eden evlatlar ise   karşılaşılan kötü davranışları zihinlerden silmek istiyor.

YAŞI KÜÇÜK HAYVAN SEVGİSİ BÜYÜK

İşte örnek hayvan sevgisiyle herkese  örnek  davranış sergileyen ;  küçük yaşına rağmen  topluma  hayvan sevgisi yle örnek  teşkil eden Arda Erdoğmuş . Adana’nın Seyhan  İlçesinde ikamet ediyor.  Kimi zaman ailesine  ve çevresine hayvan sevgisiyle  örnek oluyor. Hatta ,  evde tavşan bile besleyerek çevresine  örnek davranışlar sergiliyor. Irmak ismini verdiği Tavşanına gözü gibi bakıyor.

ARKADAŞLARINA  HAYVANSEVGİSİNİ ÖĞRETİYOR

 Günün  belli zamanlarında tavşanını arkadaşları Samet Gökmen Yetiş ve Gülüstan Cemre Yetiş’e gösteren Arda Erdoğmuş, arkadaşlarına da  hayvan sevgini  küçük yaşında  öğretiyor. Toplum olarak hayvanları daha çok severek  sahip çıkılmasını isteyen Arda Erdoğmuş, “  Ben hayvanları çok seviyorum. Hayvanlara kötü davranan insanları da ayıplıyorum. Yaradılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bu nedenle   imkanımız  ölçüsünde  evimizde tavşan  besliyorum. Yalnız  bu tavşanıma  bir erkek eş arıyorum. Tek bir amacım var. Toplumda hayvan sevgisinin daha çok yaygınlaşmasını sağlamaktır. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.