KAYSERİ KIZILÖREN’LİLER DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Yaşam Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 09:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
218 okunma
Google News

Adana Kayseri Kızılören’liler derneğinin yeni yapılan genel kurulunda mevcut başkan Muzaffer Deveci başkanlığı Adana’nın tanınmış sevilen başarılı ismi Cengiz Ünaldı’ya devretti . Coşkulu geçen devir teslimde Başkan Muzaffer Deveci ,  “bu güne kadar taşıdığımız bu görevi  hemşerilerimiz arasında birlik dayanışma ve yardımlaşma amacıyla kurduğumuz bu derneğin başkanlığını ve hemşerilerimizin  her an yanlarında olmak için tuttuğumuz bu nöbeti kararlılıkla ve başarıyla sürdüreceğine inandığımız genç arkadaşımız Cengiz Ünaldı’ya devretmekten oldukça memnunum başarıları daim olsun.” Dedi.

 Yeni başkan Cengiz Ünaldı ise devraldığı bu emanetin ve sorumluğun farkında olduğunu belirterek ,” inşallah el ele vererek yapacağız çalışmalarla hemşerilerimiz arasındaki birlik ve dayanışmayı daha da sağlamlaştırıp onlara en güzel hizmeti sunmak için seferber olacağım. dedi

Kızılören’liler Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu

Başkan ; Cengiz Ünaldı

Yönetim Kurulu

Mehmet Başak, İrfan Yıldırım, Zeki Uçurum, Ali Çetin, Emre Koçak, Ümit Maytap, Hamit Sütcü, Suat Şahin, Mahmut Coruk

Denetleme kurulu

Kadir Özgen, Mevlüt Aydağon, Erkan Köklüdağ, Fethi Parlak, İlhan Alpay, Zeki Ada

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.