KAYMAKAM YAVUZ VE EKİBİ DURMAK BİLMİYOR

Seyhan İlçesinin başarılı ve çalışkan Kaymakamı Mustafa YAVUZ, ilçe genelinde yaşanan sorunları yerinde tespit ederek, çözüme kavuşması için tüm kurumların koordineli bir şekilde çalıştığını söyledi.

Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 11:18:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
192 okunma
Google News

Adana genelinde başarılı çalışmalarıyla tanınan Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ’un, Kaymakamlık bünyesinde oluşturduğu Proje ve Koordinasyon Bürosu tarafından hazırlanıp ve aktif bir şekilde uygulamasına devam edilen “Yerel Dinamiklerin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında, ilçemizdeki her mahalle muhtarı yerinde ziyaret edilerek, mahallelere ait tüm sorunlar en yetkili isimden dinleniyor. Bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında, ilgili kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışması sağlanıyor.

 

Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ’un öncülüğünde, Kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Proje ve Koordinasyon Bürosunca hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kurumsal Kapasitenin Artırılması ve Geliştirilmesi” projesi kapsamında, ilçemizde hizmet sunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapılmış, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunumu noktasında kamu çalışanlarına eğitim seminerleri düzenlenmiştir.

 

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDEREK ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”

Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin YETİŞ ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen OĞUR’a yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ, 2021 -2022 Eğitim ve Öğretim yılına başlamadan önce yapılan bazı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kaymakam YAVUZ, Pandemi süreci nedeniyle uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlanması kararından sonra, ilçemizde bulunan tüm eğitim ve öğretim kurumlarında incelemelerde bulunduklarını ifade etti.   Kaymakam YAVUZ, “Millî Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim ve öğretime başlaması kararından sonra, ilçemizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ettik. Sorunları çözümü noktası ilgili kurum yetkilileri ile gerekli toplantılar yapılarak birçok karar alındı ve bu kararların uygulanması doğrultusunda ekipler oluşturuldu. Ekiplerimizin yoğun bir gayret içerisinde gerçekleştirdiği saha çalışmaları ile okullarımız da birçok soruna çözümler ürettik. Yüz yüze eğitime tamamen başlayacak olan öğrencilerimiz için okullarımızda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sevgili öğrencilerimiz, çok değerli velilerimiz ve saygıdeğer öğretmenlerimizin uzun bir aradan sonra tam zamanlı eğitime geçmenin heyecanını ve mutluluğunu bir arada yaşadık.” dedi.

 

“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YOL ALIYORUZ”

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okulun; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvası olduğuna dikkat çeken Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ, “Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, onlara ne kadar çok imkân sunarsak ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz ve tüm eğitim camiamızın Pandemi kurallarına daha fazla önem göstermesi gerekmektedir.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.