Karate Spor Kulüpleri’nin umudu Cumhurbaşkanı Erdoğan’da

Pandemi sürecinde çok zor günler geçiren karate spor kulüpleri masraflarını ödeyemez duruma gelirken ; Karate Do Adana İl Temsilcisi Karate Antrenörü Tahir TürkaslanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na destek çağrısında bulundu.

Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 03:51:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
302 okunma
Google News

Pandemi süreci hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Süreç nedeniyle Karate spor kulüpleri faaliyetlerini devam ettirmekte zorluk yaşarken ; yaşanan sorunlar da karate Antrenörlerini çok zor durumda bırakıyor. Karate Do Adana İl Temsilcisi ve Karate Antrenörü Tahir Türkaslan ; Pandemi sürecinde çok zor günler geçiren karate spor kulüplerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adana Valisi Süleyman  Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İlçe belediye başkanları, iş adamlarından  acil destek olmaları çağrısında bulundu.

 

 KARATE SPOR KULÜPLERİMİZ ÜLKEMİZ VE ADANA’DA ÇOK ZOR DURUMDALAR “

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu Üyelerinin pandemi önlemlerini  her zaman önemsediklerini ve kurallara titizlikle uyduklarına dikkat çeken  Karate Do Adana İl Temsilcisi  Karate Antrenörü Tahir Türkaslan, “ Pandemi dolayısıyla  ülkemiz ve bizler zor günler geçiriyoruz. Bu zor süreçte zor günleri birlik ve dayanışma içerisinde atlatabiliriz. Ancak, birlik ve dayanışma içerisinde yardımlaşmanın çok daha önem kazandığı bir süreçteyiz.. Hatta, kira, elektirik ve su faturalarını ödeyemez durumda olan antrenörlerimiz var.  Bu nedenle, Pandemi sürecinde çok zor günler geçiren karate spor kulüplerimize  destek olabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Federasyon Başkanımız bir araya gelerek bir çözüm üretmeli.Bu konuna yapılması gerekenler hususunda üzerimize düşen görevi her daim yapmaya hazırız.” Dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.