Karate’nin Aslan başkan adayı Adana’da

Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı için en güçlü başkan adayı olarak gösterilen projelerin adamı, Karate-Do spor camiasında umut haline geldiği gözlenen Hukukçu- Bilim ve iş insanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Seyhan Karate Spor Kulubü’nü ziyaret ederek karate camiasıyla bir araya geldi.

Yayın: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.08.2020 01:36:23
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1175 okunma
Google News

Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı için en güçlü başkan adayı olarak gösterilen projelerin adamı, Karate-Do spor camiasında  umut haline geldiği gözlenen  Hukukçu- Bilim ve iş insanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Siyah Kuşak 7. Dan Vedat Yolay, Siyah Kuşak  7. Dan Şemsi Şamiloğlu, Adana ve Mersin ağırlıklı olmak şartıyla bölgemizde iki gün boyunca  incelemelerde bulundu.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Seyhan İlçesi’nde Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Seyhan Karate Spor Kulubü’nü ziyaret eden Av. Dr. Aslan Abid Uğuz,  karate öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Heyecanlı ve coşkulu geçtiği gözlenen ziyarete ise Gazeteci Karate Antrenörü ve Hakemi Yaşar Kara, Karate Do Antrenörleri Ali Tabak, Ali İrek, Doğan Yardımcı, Karate Milli Hakemi Şaban Abaka, Gazeteci Karate Antrenörü ve Hakemi Yetiş Spor Kulubü Başkanı Hüseyin Yetiş başta  çok sayıda karate do antrenörü , karate öğrencisi katıldı.

ADANAKEBABI VE ŞALGAMININ TADINI ÇIKARDILAR

Daha sonra onuruna verilen öğle yemeğine katılan Türkiye Karate Federasyonu Başkan Adayı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz , Siyah Kuşak 7. Dan Vedat Yolay, Siyah Kuşak  7. Dan Şemsi Şamiloğlu ve beraberindeki misafirler nefis  Adana  kebabı ve şalgamının tadını çıkardı.Yemek sırasında davetlilerin sorularını cevaplandıran Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, yapmayı planladıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Av.Dr. Aslan Abid Uğuz ,“İşimiz, aşkımız karate” sözleriyle yola çıktıklarını söyledi. Türkiye Karate Federsyonunun kurumsal bir yapıya  kavuşturulacağını belirten Av.Dr.Aslan Abid Uğuz, ”Yıllarca sporcu ve kulüp yöneticisi olarak hizmet ettiğim karateye bu sporun içinden gelen biri olarak en büyük faydayı vereceğime inanıyorum.Türk Karatesi’nin yönetiminde  gerekli olan evrensel değerlerin uygulanmasında  gördüğümüz çok ciddi  eksiklikler nedeniyle ,işi de aşkı da  karate olan değerli hocalarımızın teşvik ve desteğiyle çıktığımız bu yolda biz hiçbir kişinin hiç bir dar grubun adamı ya da adayı olmadık. Bizim buradaki tüm hocalarımız hepsi biz sadece Türk Karatesi için neler yapabiliriz, ne yapmamız gerekir, amacıyla bir araya geldiler.”dedi.

 

“KARATE CAMİAMIZA  HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIĞIMIZ  BU YOLU , BİR SAVAŞ GİBİ GÖRMEDİĞİMİZDEN  HİÇBİR  KİŞİ YADA  GRUP DÜŞMANIMIZ DEĞİLDİR”

 

Karate camiasının temelini oluşturan emektar  hocalarımızın  , antrenörlerimizin, her yaştaki   sporcuların, kulüplerin yani genel anlamda Türk karatesinin  sorunlarını  ve sorunların  çözümlerini bildiklerini ifade eden Av.Dr.Aslan Abid Uğuz, ”Federasyonumuzun  idari anlayışında  liyakatın esas alınacağı , ortak akıl ile hareket edilerek  birlikte alınan kararların  uygulanacağı  şeffaf bir yönetim  sergilemek , bizleri  belirgin  kılacak  en önemli özelliğimiz olacaktır. Karate camiamıza  hizmet için yola çıktığımız  bu yolu , bir savaş gibi görmediğimizden  hiçbir  kişi yada  grup düşmanımız değildir. Görüşlerinize sunduğumuz ; başta antrenör, hakem ve kulüplerimizin  içinde bulunduğu  ekonomik şartların  nasıl düzeltileceğini gösteren projelerimizle ; Türk karatesi’nin  mevcut sorunlarını  tespit edip çözmek için  gerçekçi  bir irade ortaya koyduğumuz  aşikardır. Desteğinizle  yeni bir soluk ve anlayış  getireceğimiz Türkiye Karate Federasyonu yönetiminde hep birlikte yönetim anlayışına ulaşabilmek için sizleri bu birlikteliğe katılmaya bekliyorum. “ diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.