Karataş İlçesi’nde TDP heyecanı

Siyaset Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 11:18:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
135 okunma
Google News

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Karataş İlçe başkanlığına Muzaffer Güç seçildi. Önceki gün  yapılan TDP Karataş İlçe Kongresi sonrasında Adana İl Başkanı Hakan Malgaf açıklamalarda bulundu. Başkan Hakan Malgaf, “  Adana İl Teşkilatı olarak Karataş ilçemizin kongresini yapmış olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Karataş İlçe Başkanlığına seçilen Muzaffer Güç'e ve ekibine  hayırlı olsun diyoruz. Karataş'ta başarılı çalışmalar yapacağına canı gönülden inanıyoruz. Seçilen ilçe başkanımız sayın Muzaffer Güç ve ekibi  Karataşımıza hayırlı olsun. Karataş’ta değişim başladı .” dedi.

TDP Karataş İlçe Başkanlığı görevine seçilen Muzaffer Güç ise Türkiye’nin ve Adana'nın değişime ihtiyacı olduğunu belirterek, tüm Adanalıları ve Karataş  halkını yeni bir Türkiye için değişime davet ettiklerini söyledi Başkan Muzaffer Güç,  “Genel Başkanımız geçtiğimiz gün başka bir ilde vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Halkımız Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah Türkiye’de olduğu gibi Adana'da ve Karataş’ ta  değişim başlayacaktır."dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.