Karataş Belediyesi Şahin Tepesi Kahvaltı Salonu ve Balık Restoran Açıldı.

Ekonomi Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 10:28:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
308 okunma
Google News

Karataş Belediyesi tarafından 2019 yılında Milli Parklardan kiralanarak revize edilen ve yepyeni çehresi ile Karataş Kumluk ve Tabiat Parkı içerisinde yer alan Şahin Tepesi Kahvaltı Salonu ve Balık Restoran’ın açılışı Adana’nın önde gelen kent protokolünün katılımı ile gerçekleşti.

2019 yılı Ağustos ayında kiralanarak çalışmalara başlanan alanda bungalov evler, karavanlar, çadır alanları ile birlikte ilçede yepyeni bir turizm tesisi faaliyete geçirildi.

Açılışa MHP Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağrı Korkut, Karataş Mahalle Muhtarları ve Adananın önde gelen isimleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren STK temsilcileri katılım gösterdiler.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; Karataş’ın geleceğinin turizm ile planlanması yönünde faaliyete geçirdiğimiz tesisimizin ilçemize ve Adana’mıza hayırlı olmasını temenni ederim. 2019 yılı Ağustos ayında imzaladığımız protokol ile 29 yıllığına ilçemize kazandırdığımız bu alanın bir yıllık kısa bir süre içerisinde revize edilerek faaliyete geçirilmesi yönünde büyük gayret sarf ettik. Tesis içerisinde yer alan Şahin Tepesi Kahvaltı Salonu ve Balık Restoran’ın açılışını sizler ile birlikte gerçekleştirir iken aynı zamanda tesis te faaliyet göstermeye başlayacak bungalov evler, karavan ve çadır kamp alanlarımızın da açılışını gerçekleştirmiş olduk. İlçemizin turizm potansiyelinin yüksek olması ve bu seçenekleri iyi değerlendirerek tanıtılması yönünde gösterdiğimiz çabamız inanıyorum ki ekonomimize, ilçemizin ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Adana da deniz kenarında böyle bir tesis ilk defa faaliyete geçiriliyor ve bu tesis belediye tarafından işletiliyor. Belediye tarafından işletilen bu tesis ilçemizin tanıtımına katkı sunacağına inanırken aynı zamanda zorluklar içerisinde hizmet veren belediyemize ve iş arayan onlarca ailemize de istihdam sağlayacaktır. Açılışımıza katılım gösteren Adana’mızın değerli bürokratlarına, Kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimize ve STK temsilcilerimize teşekkürlerimizi sunar, Karataş’ımız ve Adana’mız için hayırlı olmasını temenni ederim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.