Karaisalı’da Cumhuriyet Koşusu Düzenlendi

Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 03:42:26
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
152 okunma
Google News

– Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Adana Doğa-Kültür-Spor Platformunun birlikte organize ettiği Varda-Karaisalı Cumhuriyet Koşusuna 100 sporcu katıldı.

Varda Köprüsü`nden başlayan 12 kilometrelik Cumhuriyet Koşusu Kapıkaya Kanyonu içerisinden devam ederek ilçe merkezinde son buldu.

Cumhuriyet koşusunda erkeklerde Aykut Kırsay birinci olurken Mesut Akpınar ikinci, Mehmet Gökel üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Hazal Günce Nelson alırken Aslı Sunne ikinci, Şeyma Mazlum ise üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ilçe protokolü takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.