Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Karate Şampiyonu

Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 00:50:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
533 okunma
Google News

Türkiye karate federasyonun 23-26 Eylül 2021 tarihinde Adana da düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasında Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü takım Kata dalında altın madalya ve birincilik kupası  alırken, Takım Kumite dalında ise bronz madalya ve ücincilik kupasını kazandı. 

 

Adana’daki karate heyecanı erkekler müsabakaları ile tamamlandı. Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası

Erkekler kategorilerinde dereceye girenlere madalyalarını Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Fatih Özkaraaslan, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül ve Adana Karate İl Temsilcisi Tahir Türkarslan takdim etti.

 

Türkiye Karate Şampiyonası Altın Madalyaları ve Kupalar Esenyurt’un

Şampiyona sonrası sorularımızı Yanıtlayan Esenyurt Belediyesi Karate Antrenörü Türkiye Karate Federasyonu Uluslararası Karate Hakemi Sensei Kamil Üci Takım Kata, takım Kumite  olarak hazırlandık. Başarılı bir hazırlık surecinin ardından müsabakaya katıldık. Takım arkadaşım Sensei Kemal Kesik Sensei Murat Arslan Pençe ,Sensei Kardelen Üci ve sensei Tuğçe Taşyapar ile musabakaya katıldık. Toplamda 4 altın madalya 4 bronz madalya ve en önemlisi 43.49 yaş katagorisin de birincilik kupasını, kumite dalında ise üçüncülük kupalarını ilçemize getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadık. Her zaman yanımızda manevi olarak varlığını htiğimiz Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyoruz’  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.