“Kaleyi içten yıktırmayacağız”

Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı’nda yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Beytullah Uğurlu, suskunluğunu Bakış Açısı programında bozdu.

Siyaset Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 13:39:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
308 okunma
Google News

Özel Haber : Hüseyin Yetiş

Gelecek Partisi Adana İl Eski Teşkilat Başkanı Beytullah Uğurlu, halkın içerisinden birisi olarak  yanlışın karşısında doğrunun  her daim yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. 92. 8 Frekansında yayın hayatına devam eden Adana Süper FM’de Gazeteciler Aytekin Denizli ve  Hüseyin Yetiş’in birlikte hazırlayıp sundukları Bakış Açısı programına  katılarak çarpıcı açıklamalarda bulunan Beytullah Uğurlu, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

“YANLIŞIN VE HATALARIN KARŞISINDA DOĞRULARIN YANINDA  OLACAĞIZ”

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’nun Türk siyasetinde yeri ve önemine değinen Beytullah Uğurlu, “ Ahmet Davutoğlu hocamızın bilgisi ve tecrübesi çok güzeldir. Güzeli güzel yapan edeptir. Edep ise güzeli sevmeye sebebtir. Gelecek Partisi Birlik beraberlik ve kardeşliğin milletin partisi olacaktır. “Biz, Adana çocuğuyuz. Adana’da güzel olan her şeyin yanında olacağız. Yanlışın ve hataların karşısında olacağız. Biz, bir davayı temsil ediyoruz. Bizler bir kaleyiz. Kaleyi asla yıktırmayacağız. Kişilerin değil; halkın  yanında olacağız. Adana  halkına ne gibi fayda sağlayabiliriz anlayışıyla çalışıyoruz.” Diye konuştu.

“KENDİ İSMİMİ GENEL KURULDA  İL BAŞKANLIĞI LİSTESİNDEN KENDİM ÇIKARDIM”

Siyasette asla makam ve koltuk peşinde olmadıklarını ifade eden Beytullah Uğurlu, bir süre önce yapılan İl başkanlığı kongresinde kendisinin  listede  çıktığını söyledi. Beytullah Uğurlu, “ Bülbül güle ; karga çöplüğe götürür. Bizler , bataklıkta bir gül olarak kalmak istedim.Bizler, bu davaya her daim ,inandık. İnanmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımızın  her daim yanında olacağız. Bu yola gelecek partisini daha ileri noktaya taşımak için yola çıktık. Biz, ekip olarak gönüllü olarak sahadayız. “dedi.

“GELECEK PARTİSİ,  HERKESİN SESİ VE EVİ OLACAK”

 Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığında  yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Beytullah Uğurlu, “  Gelecek Partisi,  herkesin sesi ve evi olacak.Halkın partisi olacak. Gelecek Partisi  kimsenin babasının malı değildir. Biz, makam sevdalısı olmadık. Bu davayı çok sevdik. Adana’yı toparlamaya çalıştık. Bizler insanız. Hatalar, yanlışlar olabilir. Geçmiş dönemdeki hataları yapmayarak Gelecek Partisi’nde yer almak istedik. Ama, şimdiki şartlara baktığımda İl Başkanlığı listesinde kendimi çıkardım.Ancak, biz buradayız.Davamızı asla terk etmeden halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Herkes kendi ekibiyle sahada olacak. Bu  bayrak yarışıdır.  ” Diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.