KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON, İZLEME VE DEĞERLENDİRME KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

Yayın: 13 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 13.03.2022 19:39:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
132 okunma
Google News

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı, Vali Dr. Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Çukurova Kalkınma Ajansı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, bu toplantıyı özellikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirmek istediklerini dile getirerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını, kadınlarımız için her gün bu duyarlılığın ve samimiyetin olduğu bir dünya temenni ettiğini belirtti.

Kadınlarımızın; huzurlu, sağlıklı ve gelişmiş bir toplumun yapı taşı olduğunu ifade eden Vali Elban, “Bir kadın değişirse bir toplum değişeceği fikrinden hareketle kadınlarımızın hak ettikleri saygınlığa ulaşması temel gayemiz. Bizler bu doğrultuda, kadınlarımızın bir insanlık ayıbı olan şiddete maruz kalmadığı, sosyal ve ekonomik hayatta erkeklerle eşit konuma sahip olduğu bir dünya için çaba harcıyoruz. Tüm kadınlarımızın eğitimli,  düşünen, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir şekilde katılan bireyler olmaları için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz.” dedi. 

Kadına yönelik şiddetle mücadelede yapılması gereken tüm çalışmaların detaylarıyla ele alınarak şiddetin her türlüsüyle kararlılıkla mücadele edileceğinin vurgulandığı toplantı, görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.