KADIN ELİ EKİPLERİ CEYHAN'DAKİ GAZİLERİ UNUTMADI

Ceyhan Belediyesi Kadın eli ekipleri 19 Eylül 1921 Gaziler günü dolayısıyla ilçede bulunan Gazileri tek tek dolaşarak Gazileri unutmadı.

Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 04:36:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Google News

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla.Ceyhan Belediye kadın eli ekipleri, Ceyhan'daki gazileri unutmayarak çiçek takdim etti. Gazi polis memuru Eşref Koçak, Kıbrıs Gazisi Halit Yalın'ı ziyaret de bulundu. Vatanı uğruna canlarını hiçe sayan gazileri yalnız bırakmayan Kadın eli ekipleri "Bugün değil her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

"Bir gün değil her gün yanların da olacağız"

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Bugün, bu güzel vatan topraklarında özgürce, huzur ve refah içerisinde yaşıyorsak, bunu vatanını canından kutsal sayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, övgünün en güzelini, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bizlere düşen görev, vatanseverlik leriyle gururlandığımız, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimizden ve şehitlerimizden bizlere emanet olan bu cennet vatanı korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Eylül gaziler günü dolayısıyla ilçemizde bulunan gazilerimizi ziyaret de bulunan kadın eli ekiplerimize teşekkür eder, Gazilerimizin bir gün değil her gün yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.