Kaçar ve kayık ailelerinin mutlu günü

Karaisalı ve ülkücü camiada sevilen ve sayılan Abdullah Kaçar’ın kızı Teslime Kaçar ve Fırat Kayık yapılan düğün sonrası hayatlarını birleştirdiler.

Yaşam Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.10.2021 10:57:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir ve Karaisalı Belediyesi  Meclis Üyesi  Abdullah Kaçar’ın evladı Teslime Kaçar  ile Fırat Kayık   yapılan  görkemli bir düğün merasimi sonrasında   dünya evine girdi.  Seyhan İlçesi Almila Düğün Salonunda  yapılan düğün töreni görkemli ve renkli geçti. Kaçar ve Kayık aileleri evlatları Teslime ile Fırat’ın mürvetini görmenin heyecan ve mutluluğunu  davetlilerle  paylaştılar. 

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Düğün merasiminin yapıldığı düğün salonu  ise adeta   çiçek tarlasına dönüştü. Düğün merasimine  ; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli’nin  Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı  Bünyamin Avcı,   MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu , Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay,  Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, MHP Adana Büyükşehir Belediyesi  Meclis Üyesi  Cemal Demirdağ, başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katılarak yoğun ilgi gösterdi.  Genç çiftleri ve aileleri tebrik eder ; ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.