KIZILÖRENLİLERDEN AŞURE COŞKUSU

Dayanışma ve yardımlaşmaya her zaman önem veren Kayseri Kızılörenliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ünaldı ve ekibi Muharrem ayı dolayısıyla Aşure günü düzenledi.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 13.08.2022 17:01:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
382 okunma
Google News

Yardımseverlik sosyal dayanışma ve milli konularda ki hassasiyetiyle adından sıkça söz ettiren Kayseri Kızılörenliler yardımlaşma ve Dayanşma Derneği  İslam dünyasında oldukça önem taşıyan ve   hicri takvime göre Muharrem ayının onuncu gününe tekabül eden  “aşure günü”  dolayıyla  Kayseri Kızılörenliler Derneği cuma namazı sonrasında  yaklaşık 10 bin  kişiye aşure dağıttı.

MUHTEŞEM BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Seyhan İlçesi Hacı Bayram Camii yanında dağıtılan aşure günü oldukça  heyecanlı ve coşkulu geçti.  Kayseri Kızılörenliler Yardımlaşma ve Dayanşma  Derneği Başkanı Cengiz Ünaldı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin aşure dağıtılan standını ziyaret eden  AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay,  AK Part İl Kadın Kolları Başkanı  Sevil Can, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Kemal Özkan, Çok sayıda mahalle muhtarına  yanı sıra çok sayıda vatandaşlara Başkan Cengiz Ünaldı elleriyle aşure ikram etti.

KENDİ ELLERİYLE AŞURE İKRAM ETTİ

Vatandaşlara ve misafirlerine aşure ikram eden Kızılörenliler Derneği Başkanı Cengiz Ünaldı,  “ Kayserili hemşerilerimiz başta olmak üzere  vatandaşlarımıza aşure dağıtarak  birlik ve dayanışma içerisinde olduğumuzu  bir kez daha göstermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın sorunlarında  ve zorluklarında yanında olduğumuzu bir kez daha göstererek  Aşure gününün anlam ve önemini hatırlatarak gelecek nesillere  toplumsal dayanışmanın mutluluğunu yaşadık.. Aşure etkinliğimize katkı koyan bizleri yalnız bırakmayan dostlara da teşekkür ederiz.”  Dedi . Aşure ikramını kabul eden vatandaşlar ise böylesine güzide bir etkinlikte hatırlanmak ve bu güzel aşure ikramı hakikaten ağzımızı tatlandırdı . Kızılörenliler Derneğine bu nazik jestleri için teşekkür ederiz.” Diyerek memnuniyetini dile getirdiler.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.