İşte örnek davranış

72 No’lu Yüreğir Buruk Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar ve ekibi otobüslerinde seyahat eden yolcularının mal ve can güvenliğine çok önem veriyor.

Yaşam Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 00:59:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
149 okunma
Google News

Adana Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odasına bağlı 72 Nolu Yüreğir Buruk Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar ve ekibi otobüslerinde seyahat eden yolcularının mal ve can güvenliğine çok önem veriyor. Bunun en son örneği ise önceki gün 01 j 0359 otobüste yaşandı.

BİR ANLIK DİKKATSİZLİĞİ NEDENİYLE CÜZDANINI DÜŞÜRDÜ

Önceki gün çok  Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş  0359 plakalı Otobüse  saat 16.00 sıralarında Yüreğir Sinanpaşa Mahallesi Kozan Yolu üzerindeki durakta bindi.  Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından  kendisine verilen serbest  kartı otobüste bulunan kent kart  makinasına okuttu. Adana  çarşı merkezine gelerek otobüsten indiğinde  üzerinde bulunan cüzdanının olmadığını fark etti.

DİKKATİ NETİCESİNDE KAYIP CÜZDANIN BULUNMASINI SAĞLADI

Durumu hemen 72 Nolu Yüreğir Buruk Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar ve ekibine ileten Gazeteci  Hüseyin Yetiş’e Bilgi İşlem Sorumlusu Sezgin Yılmaz yardım elini uzattı. Hemen kent kart sisteminden ilgili otobüsün kamera kayıtlarına baktı.  Çok dikkatli olarak kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde Söz konusu cüzdanın 01 j 0359 No’lu Otobüs Şoförü Cavit Göde’ye bir yolcu tarafından verildiği tespit edildi. Daha sonra ilgili şoför ile telefon görüşmesi neticesinde cüzdan Gazeteci Hüseyin Yetiş’e teslim edildi. Cüzdanda ise hiçbir eksik bir şeyin olmadığı gözlendi.

ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLENDİ

72 Nolu Yüreğir Buruk Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar ve ekibine  teşekkür eden Gazeteci Hüseyin Yetiş , örnek davranış sergilenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. 72 Nolu Yüreğir Buruk Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar ise tüm yolcularının kendilerine ait otobüslerde güvenle seyahat ettiklerini ; yolcuların unuttukları eşyaların kendilerine ulaşması halinde en iyi şekilde sahiplerine verildiğini ifade etti.   Bu duyarlı davranışlarından dolayı 72 Nolu Yüreğir Buruk Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Yaşar ve ekibine   Yetiş Haberci Gazetesi ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.