“İşçilerimizin çoğalan problemleri acilen çözüm beklemektedir”

Lider Tarim Orman İş Sendikası Genel Başkanı Önder SEVLÜ , 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 29.04.2021 11:41:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
532 okunma
Google News

Lider Tarım Orman İş Sendikası Genel Başkanı  Önder SEVLÜ , 1 Mayıs İşçi  ve Emekçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayımladıkları kutlama mesajında Önder SEVLÜ şu görüşlere yer verdi. “ Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sevinçle kutluyoruz. Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. İş hayatının adaletli, özgürlükçü, katılımcı, rekabetçi ve teşvik edici bir iklime ve hüviyete kavuşması; kuşkusuz çalışanlarımızın fedakârlıklarıyla daha da belirgin ve görünür hale gelecektir.  İşçilerimizin çoğalan problemleri, meslek hastalıklarının artışı, iş sağlığı ve iş güvenliğinden kaynaklanan açmazları acilen çözüm beklemektedir.Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap kaldıkları risklerin azaltılması ve kemikleşen endişelerinin giderilmesi mutlak anlamda zorunludur.Tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, Koronavirüs salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.