İBRAHİM PITIRLI KİCK BOKS DÜNYA ŞAMPİYONASINDAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

Yayın: 19 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 19.05.2022 23:13:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
222 okunma
Google News

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı, aynı zamanda Özhilal Kick Boks Kulübü Başkanı ve antrenörü İbrahim Pıtırlı, İstanbulda yapılan 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası  yarışmalarında, 1 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya alarak Adana!ya döndü.

Pıtırlı ve sporcularını kutlayan Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı  Ümit Özlü yaptığı açıklamada, ‘’ Özhilal Kick Boks Kulüp Başkanı ve antrenörü, derneğimizin de Gençlik Komisyonu Başkanı İbrahim Pıtırlı ve sporcularını,  hak ettikleri madalyaları alarak ülkemizin sesini  tüm dünyaya duyurdukları için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Halit Kanak ve ekibininin, İstanbuldaki dünya şampiyonluk yarışmaları  sırasında, Kick Boks takımı  ile yakından ilgilendiğini belirten Pıtırlı, memnuniyetini dile getirerek, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Genel Başkanı Halit Kanak ve Adana Şube Başkanı Ümit Özlü’ye yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.