Hülya Erdem, kardeşliği ve bereketi paylaştı

Yaşam Yayın: 19 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 19.08.2022 07:41:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
125 okunma
Google News

Her fırsatta hemşehrileriyle bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, iyiliğin, bereketin, kardeşliğin ve paylaşmanın sembolü Aşure Günü’nde kent meydanında Ceyhan Belediyesi Kadın Eli ekibinin hazırladığı aşureyi Ceyhanlılara elleriyle dağıttı.

Aşureleri Ceyhanlı ailesiyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye ekipleriyle birlikte seçtikleri  malzemelerle hemşehrileri için aşure hazırlamaktan onur duyduğunu ifade etti.

İslam peygamberi Hz. Muhammed'in torunu Hüseyin'in Yezid'in ordusu tarafından öldürülmesinin üzerinden yüzyıllar geçmesine rağmen acıların unutulmadığına dikkat çeken ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulan bir dönem yaşandığını kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Kerbela’daki katliamı unutmadık, unutmayacağız. Tüm dünyada savaşın yerini barışın alması temennimizle aşurelerimizi kardeşlik için paylaşıyoruz. Yas-ı matem oruçlarını tutan, dualarını eden tüm canlarımızın dileklerinin kabul olmasını ümit ediyorum” dedi.

Ceyhan’ın her bölgesinde dostluğun pekişmesi için belediye olarak farklı etkinlikler yapmaya özen gösterdiklerini, bu etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Aşuremizde kardeşlik ve bereket var. Ceyhanlılarla aşuremizi paylaştık. Birlik ve beraberlik içinde pay edilen lokmalar kabul ve makbul olsun” diye konuştu.

Aşure etkinliğine siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, basın emekçileri ve çok sayıda Ceyhanlı katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.