HOYA’DAN GENÇLERE ÖZEL ‘GELECEĞİ HAYAL ETTİREN’ YARIŞMA!

Teknoloji Yayın: 12 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 12.05.2020 02:02:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1024 okunma
Google News

Optik sektörünün global liderlerinden HOYA, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası hayatın normale dönüşünü gençlerin gözünden umutla görmek için etkileyici bir yarışma başlattı. Pozitif düşünmeye sevkeden ve umut aşılayan ‘Umutla Geleceğe Bak’ yarışmasında 12-18 yaş arası gençlerin gözünden geleceği resmeden çizimleri değerlendirmeye alınacak. 19 Mayıs 2020 tarihine kadar çizimlerin toplanacağı yarışmada jüri tarafından seçilen ilk üç resim 750 TL, 500 TL ve 250 TL’lik hediye çeklerinin sahibi olacak.

 

Kazananların 1 Temmuz 2020’de Hoya Türkiye’nin resmi Instagram hesabından (/hoyaturkey) duyurulacağı yarışmaya katılım ise tr.info@hoya.com adresine mail yoluyla kabul edilecek. Karakalem, sulu boya, renkli kalemler, pastel boya, vs. de dahil olmak üzere bütün boyalar ile el çizimi yapılan resmin fotoğrafının yanı sıra katılımcı ad soyad, doğum tarihi ve sosyal medya hesap bilgileri ilgili mail adresine gönderildiğinde başvuru tamamlanacak.

 

Detaylı bilgi /hoyaturkeyInstagram hesabında edinilebilir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.