Hizmette kalitenin adı “Beymak”

Beymak Kaynak-Makine hizmette sınır tanımıyor

Ekonomi Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 20:50:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
489 okunma
Google News

Beymak Makine Torna Talaşlı İmalat ve Yedek Parça İnşaah Taahhüd Şti. hizmette sınır tanımıyor. Yeşiloba Mahallesi Adana Oto Sanayi Sitesi J Blok No : 3 Seyhan/ Adana

 adresinde dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımayan Beymak   Beytullah Uğurlu tarafından kuruldu. Musa Uğurlu’nun da bilgi ve tecrübesiyle  yoluna devam eden  Beymak bir süre önce torna talaşlı imalat olarak meslek hayatına başlayıp  İnşaat Taaahhüd  Şti olarak hizmet sektörüne girdi.

 

SEKTÖRÜMÜZÜN  ÖNCÜ KURULUŞLARI ARASINA GİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Kalite ve güveni esas alarak, tasarımdan montaja kadar tüm süreçlerde hizmet sunan firma sektörünün öncü kuruluşları arasına girmeyi hedefleyen Beymak , Musa Uğurlu ve ekibiyle birlikte makine, Torna, Talaşlı İmalat;   hizmeti alanlarında ve  diğer birçok alanda farklı sektörlere üretim yapmakta ve hizmet vermektedir. Dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımadıklarını ifade eden Musa Uğurlu ; müşterilerinden memnuniyetlerini dostlarına ; eksiklerini ise kendilerine iletmelerini istedi. Gençliğinin enerjisini  ve bilgisini  mesleğiyle taçlandıran Musa Uğurlu,  “Beymak kaynak-makina  kurulduğu günden bu yana kalite, güvenilirlik, dürüstlük, müşterilerine ve hizmet değerlerine bağlılık ve şeffaflık ilkelerinin başarının anahtarı olduğuna inanarak hizmet veren ,Beymak , Çalışanlarına, ekipmana yatırım yaparak, emin adımlarla büyümeye devam ederek t.  kaliteli hizmeti, iş güvenliğini ve çevreye saygıyı ilke edinmiştir.Beymak kaynak-makina Talaşlı İmalat  gelişen teknoloji ve piyasa koşullarını yakından izleyerek kaliteli hizmeti ekonomik fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinirken ; Sektöründe hizmet ağını genişletmekte, yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerinin taleplerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde karşılamaktadır.” Dedi.

 

“ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARINDA HİZMETLERİMİZLE  MÜŞTERİ ODAKLILIĞINI DAİMA ÜST SEVİYEDE TUTMEYI HEDEFLİYORUZ”

 

Misyonlarını  Uluslararası alanda da hizmet veren, çalışmalarında sadece ürünlerini pazarlamayı değil aynı zamanda çözümün bir parçası olmayı ve müşterilerinin memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı ilke edinmek olarak açıklayan Musa Uğurlu, “Vizyonumuz  ise  nitelikli, güvenli ve ekonomik ürün ilkesinden asla vazgeçmeden, etik değerlerden ödün vermeyerek, müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmek olarak  belirledik. Beymak;  Talaşlı İmalat  faaliyet gösterdiği sektörlerde, uluslararası kalite standartlarında hizmetleri ile müşteri odaklılığını daima üst seviyede tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini arttırarak sürdürmeyi amaçlamaktadır.” Şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.