“ HER HİZMETİMİZ TÜRK KARATE DO AŞKINADIR”

Türkiye Dan Kurulu Başkanı Shihan İsmet Turna, hizmet amaçlarını açıkladı.

Yayın: 08 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 08.08.2022 12:41:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
437 okunma
Google News

Göreve geldikleri günden beri çalışmalarına devam eden Türkiye Dan Kurulu  çalışmalarında durmak bilmiyor. Türkiye Dan Kurulu Başkanı  Shihan İsmet Turna,  yaptığı yazılı açıklamasında hizmet amaçlarını açıkladı. Ülkemizde karate do çalışan tüm değerlere hizmet adına ne fayda getirir diyerek kolları sıvadıklarını belirten Shihan İsmet Turna, “ Bilgi ve birikim içinde olan dan ve komisyon  üyelerimiz ile bir bütün halinde  çalışmalara başladık. Karate Federasyonu Başkanımız Av. Dr. Aslan Abit Uğuz’un bizlere vermiş olduğu görev ve yetki  tam olmuştur. Yönetim Kurulu Üyesi olan bizler ile  her türlü çaba  ve hizmet içine girmiştir. Her iki  yapılan  dan imtihanı böylelikle sorunsuz bitmiştir. “ dedi.

“HAK EDENE HAK ETTİĞİ DERECEYİ VERMEK ASLİ GÖREVİMİZDİR”

 Dan sınavının Aralık ayında İstanbul’da yapılmasının planlandığını ifade eden Shihan İsmet Turna, “ Karate do spor dalı emek veren alın teri veren  herkese eşit , hakkaniyet içerisinde hak eden hak ettiği  dereceyi vermek bizlerin asli görevidir. Güven çok önemli  bir  kavramdır. Her geçen gün  hizmet yolunda  herkesin menfaatlerini düşünen  gerçek yolda  gerçek hizmet vermeye devam edeceğiz. “ diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.