HBB BİLİNÇLİ NESİLLER İÇİN GÖREV BAŞINDA

Yayın: 19 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 19.08.2022 07:58:06
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
169 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK 4004 Hatay BİLSEM proje ekibi tarafından hazırlanan "Sürdürülebilir Doğa Yolculuğu İçin Ekokids 2" projesine destek verdi.

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, İçtiğim Suyun Yolculuğu ve Mavi Adımlar Atıktan Sanata başlıklı çalışmalar kapsamında Samandağ Çevlik’te, deniz yüzeyinde ve sahilde temizlik yaptı.

Projeye katılan öğrenciler, HBB ekipleri ile birlikte deniz yüzeyinde tekne, kıyıda personel ve kum eleme makineleri ile yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Proje kapsamında öğrencilere denizden çıkan atıklar, toplanan atıkların çevreye olan etkisi, kıyılarda yaşayan canlılar ve kirliliğin canlılar üzerine etkisi hakkında bilgi verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.