HBB BAŞKANI SAVAŞ: YAŞANAN SEL FELAKETİ DOLAYISIYLA MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIMIZIN ACISINI YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUM

BAŞKAN SAVAŞ SEL FELAKETİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Yaşam Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 09:54:19
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
87 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bartın, Sinop ve Kastamonu’yu etkisi altına alan yağışların yaralarını dayanışma içinde sarmaya hazır olduklarını ifade eden Savaş, şunları soyledi:

“Bölgeden gelen haber ve görüntüler herkes gibi beni de derinden etkiledi. Yaşanan sel felaketi dolayısıyla mağdur olan vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde hissediyorum. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde omuz omuza vermemiz ve dayanışma içerisinde olmamız büyük önem arz ediyor, elimizden ne gelirse hazırız. Afet sonrasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kayıp vatandaşlarımızın bir an önce bulunmasını temenni ederek kurtarma çalışmalarına destek veren ekiplere kolaylıklar diliyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.