Hayata “ Küsme”yen Ekrem Sarı engelleri aşmaya devam ediyor

Hayata sabırla ve kararlılıkla direnen sesi ile yürekleri titreten iş adamı Ekrem Sarı emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Sanat Yayın: 17 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 17.01.2021 01:34:03
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
719 okunma
Google News

Özel Haber: Hüseyin YETİŞ

Müzik Piyasasında  ”Küsme” isimli  albümüyle giriş yapan , sanat  yaşantısının yanı sıra ticaret ile uğraşarak ailesinin rızkını kazanmaya gayret eden Ekrem Sarı, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İstikrarlı ve sabırlı şekilde hayatın yükünü omuzlarında taşırken azim ve mücadele kararlılığı ile çalışmalarına devam eden sevilen ve sayılan gönül dostu ses sanatçısı ve iş adamı Ekrem Sarı, ile geçmişten geleceğe sohbet  ettik.

HAYATIN YÜKÜNÜ SABIRLI VE KARARLI ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

Ekrem Sarı .. 5 Ağustos 1975'te Gerger üçkaya köyünde hayata gözlerini açtı . 10 çocuklu bir ailenin 4. Çocuğudur.  Babasının adı Ramazan annesinin adı Sultandır.  İlkokulu üçkaya Taraksu İlköğretim Okulu'nda okudu.  Daha yıllarda kendini ses sanatçılığına yetiştiriyordu.  Daha küçük yaştan itibaren şarkılar söylemeye ve besteler yazmaya başladı.  Sınıfta ve kendi çevresinde sesini sevenler ve dinlemek isteyenler vardı.  Ortaokul çağına geldiğinde ise okula gitmemiş babasına yardım etmişti.  Ağır işlerde çalışmış ve Köy İşleri ile uğraştı . Ergenlik çağına geldiğinde İstanbul'a gidip ticarete atıldı. .  O  yıllarda çeşitli meslekler ile uğraştı.  O  yıllarda Gözde sanatçıların konserlerine gitmiş ve ilham aldı.  

TİCARET VE SANAT YAŞANTISININI BİRLİKTE DEVAM ETTİRDİ

Ayrıca babası Ramazan Sarı’dan küçüklükten ilham aldı.   Babasının da sesi meşhurdu.  Kendisiyle Bu arada bekar evinde kalıyor besteler yazmaya ve şarkılar söylemeye devam ediyordu. Tekrar memleketi Adıyaman'a geldiğinde burada birkaç daha yıl kalıp bu sefer Adana'ya pamuk toplamaya gitmiş ve Adana'da bir süre kalıp işlerini tamamladıktan sonra Adana Mısır Çarşısı'nda kendi dükkanını açmış Saatçilik ile uğraştı.  Daha sonrasında ise telefonculuk, elektronik işleri ve Bir kaç meslekte faaliyet gösterdi.   Ticaret hayatı hariç sanat hayatı da devam etmekteydi.  Konservatuar dersleri alıp evinde şarkılar yazıyor ve söylüyor provalar yapıyor ve bir albüm hazırlığına başlıyordu.  Aradan birkaç yıl sonra ilk albümü olan KÜSME’yi çıkardı.

HEMŞERİSİ LATİF DOĞAN İLE YILDIZLARI BARIŞMADI

 Küsme albümünü klibi ile birlikte piyasaya sundu.Albümde   12 adet şarkı bulunuyordu.  Ve çevredeki herkes Adana Adıyaman İstanbul ve diğer birçok illerde Ekrem sana tanınmaya başladı  ve sevgisi arttı. Küsme albümü  ise  ilk albümü ve Ekrem Sarıyı parlatan albümdür.  Daha sonralarında ise konserler TV programları düğün kına nişan ve birçok etkinlikte yer aldı.   Bunun üzerine kendi hemşerisi  olan ses sanatçısı Latif Doğan ile yakın arkadaş ve iyi bir durumdaydı.Dosttu.  Onunla beraber sahne aldı onunla beraber şarkılar söyledi. Sonrasında ise  Latif Doğan Ekrem Sarı’ya sırtını döndü.Ve soğukluk başladı.

ÇOK YAKINDA İBO SHOW’DA OLACAK

Latif Doğan Küstüm parçası ile parladığını hepimiz biliyoruz.Ardından Ekrem Sarı  küsme albümünü  çıkardı. Ekrem Sarı hala içinde bir kırgınlık vardı.  Latif Doğan'a karşı artan seneler üzerine elektronik işini bırakmış ve ayakkabı ve Ayakkabıcılık mesleğine adım attı. 2014-2015 yılları arasında “ O Azrail'e söyleyin bana aşk adamı derler”  albümü ile ikinci albüme atlattı.  B u albümde 12 adet şarkı  bulunmaktadır.  Bu albüm ile Birçok TV programlarına Flash TV Tempo TV Vatan TV de kendini göstermiş önemi sanatçılar Güler Işık , İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı,Cumali Alp , esnafıkla uğraşıyor .Yakında İbrahim Tatlıses'in yakın arkadaşlarla bir araya gelerek söz almış ve Star TV ekranlarında İbo Show'a konuk olacaktır.  YETİŞ Haberci Gazetesi olarak Ekrem Sarı’ya sanat ve ticaret yaşamında başarılarının devamını  diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.