HATSU, İÇME SUYU YATIRIMLARINDA HIZ KESMİYOR

Ekonomi Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 04:28:05
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
181 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ‘Antakya Merkez İçme Suyu İkmal İnşaatı’nda çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Sık sık arızalanarak su ayıplarına, kesintilere sebep olan ve gayrisıhhi şebekelerde iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü belirten HATSU, muhtelif noktalarda abone bağlantıları, şebeke yenileme imalatının gerçekleştirildiğini aktardı.

 

Farklı ebatlarda toplamda 78 km şebeke yenileme, 6417 adet abone bağlantısı ve 621 adet vana montajı, 14 adet vana odası, 10 adet debimetre odası, 15 adet yangın hidrantı çalışmasının yapıldığı bilgisini veren HATSU, Ekinci Mahallesi’nde 7500 m3’lük deponun temelinin tamamlandığını ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

 

HATSU, yer altında kaybolan suların geleceğe kazandırılması ve su iletiminin daha sağlıklı sağlanması adına yenileme çalışmalarının sürdüğünün altını çizdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.