Görme Engelliler Spor Kulübü’nden, Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 11:32:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
176 okunma
Google News

 

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından 2-7 Ağustos tarihleri arasında Tokat ilinde düzenlenen B1 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda üçüncü olarak Adana’ya dönen Adana Görme Engelliler Spor Kulübü yönetim, teknik kadro ve futbolcuları Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ

B1 Türkiye Futbol Şampiyonası’ndan, Adana’ya kupa ile dönen Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mete Küreç, Antrenör Can Kasapgil ve futbolcuları kutladığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Zorlu şampiyonadan 3.olarak dönüp bizleri son derece mutlu ettiniz. Her zaman sizlerin yanında olup imkanlarımız dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğiz. 15-20 Ağustos tarihlerinde, Karaman’da yapılacak olan Türkiye Goalball turnuvası’nda da, iyi neticelerin altına imza atacağınıza inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

KÜREÇ, ”BAŞKANIMIZ BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR”

Adana Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mete Küreç’te, Tokat ilinde gerçekleştirilen B1 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 3.olarak küçümsenmeyecek bir başarıya imza attıklarını belirterek, “ Bizlerden desteğini esirgemeyen sporun ve sporcunun daima yanında olan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Bundan sonraki süreçte de desteğini esirgemeyeceğine olan inancımız tam” diye konuştu.

 

Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut ile Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal’da yer aldı.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.