GENEL MÜDÜR POLAT, DEFNE MUHTARLARINI AĞIRLADI

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 11:59:48
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
87 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarlar ile bir araya gelerek istişare toplantılarını sürdürüyor.

 

Yapılan ziyaretler kapsamında Defne ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Genel Müdür Polat, Hatay’a ve Defne ilçesine yapılan, bundan sonraki süreçte yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler aktararak, tek tek mahalle muhtarlarını dinledi ve talep ile önerilerini not aldı.

 

Atıksu Arıtma Tesisleri, altyapı yatırımları gibi hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda mahalle muhtarları,  Hatay’ın muhtarlarına kulak vermeleri ve istişarelere önem vermelerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Genel Müdür Polat ile HATSU heyetine teşekkür etti.

 

Ayrıca mahalle muhtarları, insan sağlığı ve temiz çevreye yönelik yapılacak her projeye, hizmete destek vermede hazır olduklarını vurgulayarak, mahallelerine yönelik talep ve temennilerini iletti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.