“Genel Başkanımızın mesajlarını, davamızı, mücadelemizi anlatalım”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ramazan ayına dair faaliyetler kapsamında İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. İftar programında konuşan Avcı önemli mesajlar verdi:

Yayın: 15 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 15.04.2022 00:01:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
137 okunma
Google News

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Saflarımızı daha da sıklaştıralım, aramızdaki sevgiyi, muhabbeti yayalım.” dedi.

AVCI YÖNETİME İFTAR VERDİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ramazan ayına dair faaliyetler kapsamında İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nin lokantasında yönetim kuruluna iftar veren Avcı, teşkilat çalışmalarını da istişare etti.

“TEŞKİLATLARIMIZ SAHADA”

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Avcı, Ramazan ayında tüm teşkilatların çalışmalarına devam ediyor olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. İlçe teşkilatlarının, yöneticilerin sahada olduğunu kaydeden Avcı “Teşkilat başkanlarımız, il, ilçe yöneticilerimiz, tüm arkadaşlarımız hep sahadalar. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZIN MESAJLARINI ANLATALIM”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Değerli arkadaşlar, idrak ettiğimiz mübarek ramazan ayında saflarımızı daha da sıklaştıralım, aramızdaki sevgiyi, muhabbeti yayalım.  Komşularımızı, akrabalarımızı ziyaret edelim. Evimizde, mahallemizde, iş yerimizde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin mesajlarını, davamızı, mücadelemizi anlatalım.” mesajı verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.