GAZETECİLERDEN ADANA VALİSİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’A ZİYARET

Yayın: 08 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 08.04.2022 05:40:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
143 okunma
Google News

Vali Dr. Süleyman Elban, Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur’u makamında misafir etti. Samimi bir ortamda yapılan görüşme sırasında Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Adana Valisi Dr. Süleyman Elban ,Adana’nın marka değerini daha çok arttırmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

“PANDEMİ , ADANA’DA ARTIK GÜNDEMİMİZDE DEĞİL”

Adana’da pandeminin hissedilmeyecek kadar azaldığını belirten Vali Dr. Süleyman Elban Pandemi’nin Adana’da günden olmaktan çıktığına dikkat çekti. Vali Dr. Süleyman Elban, pandemi sürecinin hissedilir bir şekilde azalması sonrasında tüm çalışmaların giderek arttığını söyledi. Vali Dr. Süleyman Elban, “ Pandemi nedeniyle çok zor bir dönemi hep birlikte yaşadık. Bu zor dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca başta olarak Bilim Kurulu Üyelerinin tavsiyelerine uyarak pandemi sürecini Adana olarak geride bıraktık. sayılır Pandemi artık birinci gündemimiz olmaktan çıkmıştır. Bundan mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” Dedi.

“ZAM FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”

Son dönemlerde giderek artış gösteren temel gıda maddeleri nedeniyle vatandaşlara fırsatçılık yapanlara karşı göz açtırmadıklarının altını çizen Vali Dr. Süleyman Elban, “ Sizlerin de bildiği gibi dünya genelinde yaşanan bir kriz var. Bu krizi ekonomik olarak en az yaşayan ülkelerin başında gelmekteyiz. Alınan tedbirler ile vatandaşlarımızın yaşanan krizden etkilenmemesi için tüm birimlerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak, ahlak yoksunu bazı firmaların fırsatçılık yapmasına asla müsaade etmiyoruz. Bu nedenle, zam fırsatçılığı yaptığını tespit ettiğimiz firmalara çok ciddi rakamlarda ceza kesmekteyiz. “ diye konuştu.

“VATANDAŞIMIZLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu ifade eden Vali Dr. Süleyman Elban, “ Adana’da valiliğimizin tüm birimleri , İlçelerimizde kaymakamlarımız ve ilgili tüm birimlerimiz vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm imkanlarımız ile vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.