Gazetecilerden Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’a Anlamlı ziyaret

Milli Eğitim Adana İl Müdürlüğü görevine geldikten sonra eğitim ve öğretimin daha iyi koşullarda yapılabilmesi için kolları sıvayan Yaşar Koçak, çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim Yayın: 03 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 03.08.2022 09:32:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
227 okunma
Google News

Başarılarıyla Adana’da  Adana Eğitim Camiasına yeni bir soluk getiren Milli Eğitim Adana İl Müdürlüğü  görevine geldikten sonra   eğitim ve öğretimin daha iyi koşullarda yapılabilmesi için kolları sıvayan Yaşar Koçak,  Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur’u makamında misafir etti.  , Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adana'nın eğitim ve öğretimdeki son durumu ve yapılacak yeni projelerle ilgili konular konuşuldu .

“ADANA’DA MUHTEŞEM BİR EĞİTİM KADROSUNA SAHİBİZ”

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adana’nın eğitim ve öğretimdeki son durumu ve yapılacak yeni projelerle ilgili konular konuşuldu.  Ziyaret esnasında Adana’da eğitimde yapılan çalışmalardan söz eden Yaşar Koçak , “Adana’da muhteşem bir eğitim kadrosuna sahibiz.  Öğretmen kadromuzun yüzde 80 den fazlası beş yıldan fazla tecrübeli ve yaşları genç. Bu da şehrimizde eğitim yönünde yapılacak hamlelerimizi oldukça kolaylaştırıyor.  Bilindiği gibi pandemi döneminden çıktık . Öğrencilerimiz okullardan uzak kaldı . Ona rağmen akademik spor ve sanat dallarında geçen yıllara göre oldukça başarılı bir tablo sergiledik.  Tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.

“YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Adana’da  meslek liselerine ayrı bir önem verdiklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar Koçak, “Bu arada şehrimiz sanayi ve tarım kenti bunun için meslek liselerimizde ayrı bir önem veriyoruz .Adana Ticaret Borsası’yla beraber yürüttüğümüz bir projeyle çocuklarımızın okurken nitelikli bir çiftçiye dönüşeceği 80 dönümden fazla arazisi olan içinde sebze meyve yetiştirebilecekleri Tarım Lisesini Sarıçam’da hayata geçiriyoruz .Projemiz hazırlandı yakında inşaasına başlanacak . Bu güne kadar gerekli donanım ve teçhizat olmadığından ayrı ayrı tarım liselerinde öğrenim gören çocuklarımız bu sayede tamamen donanımlı olarak Tarım Liselerinden mezun olacaklar.  Öte yandan ilçelerimizde düzenlenen okul müdürleri eğitimlerine de katılıp istişarelerimize devam edip yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz olarak hazırlanıyoruz.  diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.