FUARDA MAY LAZER RÜZGARI ESTİ

Türkiye’nin en kapsamlı sektörel fuarı olan Beauty Çukurova Expo ; Adana ve bölgesinde bir ilke imza atıyor!

Ekonomi Yayın: 22 Kasım 2020 - Pazar - Güncelleme: 22.11.2020 23:34:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
642 okunma
Google News

Kişisel bakımdan kozmetiğe, Makyaj ve saç şovlarından protez tırnak gösterisine güzellik sektörüne dair ne varsa hepsi bu fuarda !.

Start Fuarcılık olarak şimdiye kadar hep ihtisas fuarcılığında ilklere imza atan  ve Adana’da bir ilki yaşatmanın haklı gururunu yaşayan bu yıl 2. kez düzenlenen BEAUTY ÇUKUROVA EXPO, dört gün boyunca konusunda vatandaşları ağırlayacak.

 

BEAUTY ÇUKUROVA EXPO uzman yerli ve yabancı doktorları, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, estetik ve güzellik uzmanları gibi güzellik ve bakım profesyonellerinin ve MAY LAZER EPİLASYON CİHAZLARI Üretici firmasının katılımıyla dünyadaki son güzellik trendlerini, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanları bir araya getirdi.

 Fuarın en gözde standı MAY LAZER epilasyon cihazları üretici Firması idi. Firma sahipleri Sibel TANRIKULU- Yener TANRIKULU tüm katılımcılarla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde birebir ilgilendiler. Fuarın neşe kaynağı ise çiftin sevimli kızları Azra TANRIKULU’ydu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.