'Fırıldak değiliz' diyerek aday olmuştu: Abdurrahman Boztaş vefat etti

Adana'da bağımsız belediye başkanı ve milletvekili adayı olan, 'Biz fırıldak değiliz' sloganıyla yürüttüğü seçim kampanyası ilgi gören gazeteci Abdurrahman Boztaş vefat etti.

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 21:53:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
156 okunma
Google News

Adana'da, 22 Temmuz 2007'deki genel seçimlerde "Biz fırıldak değiliz. Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla gündeme gelen, sosyal medyada en çok takip edilen bağımsız milletvekili adayı olan ancak seçimi kazanamayan, 29 Mart 2009’daki yerel seçimleri için de Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda bağımsız aday olan Abdurrahman Boztaş, önceki gece saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi.

EVİNDE KALP KRİZİ  GEÇİRDİĞİ SAPTANDI 

Ailesinin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Boztaş’ın vefat ettiği saptandı. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Adana basınının renkli siması Abdurrahman Boztaş dün ailesi ve sevenlerinin katılımıyla toprağa verildi. Önceki gece evinde kalp krizi geçirerek vefat eden ve öğle namazını müteakip toprağa verilen Abdurrahman Boztaş’ın cenazesine Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Başkanı Salim Büyükkaya, basın mensupları ve ailesi katıldı.

UZUN YILLAR GAZETECİLİK YAPMIŞTI

Kentte uzun yıllar yerel medyada görev yapan sürekli basın kartı sahibi Abdurrahman Boztaş, son yıllarda ‘Her Şeyi Bilen Adam’ programlarıyla izleyicinin karşısına çıkıyordu. YETİŞ HABERCİ Gazetesi ailesi olarak sevgili abimiz ve üstadımız   Abdurrahman Boztaş’a Allahtan rahmet ; ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.